Szerintetek feljelent?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok. Alkoholista és dro....... Többször lopáson kapott a boltos, de még soha nem jelentett fel. Már járok elvonóra, de nem tudok leállni annyira kell.. Van kiút ebből? Félek hogy feljelent...
Kérlek segítsetek és ne bántsatok
Nagyon nehéz most nekem, de igyekszem..
2011. júl. 28. 22:30
2/8 anonim válasza:
Az rajta múlik.
Neked kitartást, és sok-sok erőt kívánok!
Hidd el micsoda büszke leszel magadra, ha sikerül leállnod!
3/8 anonim válasza:
Van kiút. Elvonóra úgy kell járnod, hogy le tudj állni. Ez a mondat nem jó, hogy már járok elvonóra, de nem tudok leállni, annyira kell... már itt megbukik a mutatvány... Folytasd tovább, de nagy elszántsággal!!!
4/8 anonim válasza:
Semmi sem fog segíteni. Egyedül te vagy, aki rajtad segíthet. Bocs, h ilyen könyörtelennek tűnök, de tapasztalatból beszélek.
6/8 anonim válasza:
Az alkoholról le lehet állni némi kitartással.
A többiről nem tudok első kézből semmit, de egy kalappal a leálláshoz. :)
25F
7/8 A kérdező kommentje:
Miért kellet ide áttenni? Egy értelmes választ sem fogok kapni...:(
2011. júl. 28. 22:52
8/8 anonim válasza:
Én feljelentenélek, mert megérdemled. Remélem ő is megteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!