Pózer, mire értik? A képkommenteknél.
Figyelt kérdés
már sokfelől hallom hogy így pózer, úgy pózer, de már annyit gondolkodtam azon hogy mire értik hogy összezavarodtam.
vagyis gondolom arra hogy valaki túl bepózol egy képen, vagy nem.. áhh nem értem.
köszi előre is :)
2011. júl. 26. 19:29
1/4 anonim válasza:
Azt hogy imád pózolni és igen ahogy írtad túl bepózol:D
2/4 anonim válasza:
A pózer szót általában a megjátszós emberekre mondják. Tehát pl. az illető felvesz egy zenekaros pólót, és ha megkérdezik tőle, mi a kedvenc dala/albuma, akkor még sem tud nyikkanni (vagy csak a jól ismert dalaikat ismeri).
3/4 anonim válasza:
De ennek ellenére ő váltig bizonygatja, hogy ő rocker. Az ilyeneknél csak egy korszak a rocker lét - egy-két év múlva kinövik. Meg azt hiszi, hogy a Tankcsapda/Hooligans/Depresszió/BFMV/BMTH stb. milyen kőkemény...
4/4 anonim válasza:
*meg sem tud nyikkanni
Szóval kb. ezekről ismerhetsz fel egy pózert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!