Miért szaporodtak el megint a pózer punk köcsögök?
hát mert trendiiiiiiii
amúgy én is utálom ezeket (nem vagyok punk), de sok a pózer és ez ellen semmit nem lehet tenni, lázadj
szerintem az én egyik ruhás válaszom váltotta ki belőled ezt a kérdést. nos, én nem csak pózer vagyok, a punkot nem csak azért követem, mert jujj de jól néz ki, hanem mert átérzem az egész szellemiségét, és életmódként követem. anarchista nyakláncot azért hordom, hogy tudják az emberek, hogy én miben hiszek, és mit követek. az angol zászlót azért, mert onnan indult az egész szubkultúrám. a szegecseket meg csak úgy, ha lusta vagyok felvarrni a felvarrót, azzal rögzítem. a punk hálistennek nem tömegstílus, ne is legyen az, isten ments.
én azért követem a punkot, mert életmódként tekintek rá, élvezem más punkok társaságát, az életstílusunkat, a hangulatot, és még a nézeteikkel is egyetértek. nem csak úgy divatból hordom a kiegészítőket és bizonyos ruhadarabokat, hanem mert tudom, hogy ezekkel ki tudom fejezni magam. aki csak pózer, az pár hónap vagy max 1-2 év után kicsúszik ebből, de én úgy látom, hogy képes leszek felhúzni a bakancsomat és elmenni pogózni még 40 évesen is, mert nem tudnám máshogy elképzelni az életem, egyszerűen milliószor boldogabb vagyok, amióta tartozom ehez a szubkultúrához.
ha valaki pózernek tart így látatlanba, az meg büszke lehet magára, hogy nem is ismer, és úgy ítélkezik :))
15/L, aki egy büszke punk.
Én meg a másik oldal vagyok:D Mondjuk néha-néha előkerül az öltözködésemben az acélbetétes meg ilyesmik; a szegecses öv az úgy alap, néha mondják hogy túl elvontan, "rockeresen, alternatívan " öltözködök; de van hogy tök átlagos ruhákba járok, de anarchista vagyok (vágom Bakunintól majdnem mindenkit:D ), nem pózer paraszt bandákat hallgatok ( bár vegyül néha ska-val, vagy még crack rock steady irányzatát hallgatom, amit kb rohadt kevesen ismernek:D ). Punknak amúgy nem mondom magam, egyszerűen szeretem a zenét, a koncertek hangulatát,stb;)
Amúgy engem is kiráz az ilyenektől a hideg, de nekem alapjáraton minden divatembertől. Az duplán undorító, amikor ilyeneket, hogy Green Day, Sum41 és a többieket PUNKNAK merik nevezni, miközben egy undorító nyálas banda az összes ilyen:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!