Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért szaporodtak el megint a...

Miért szaporodtak el megint a pózer punk köcsögök?

Figyelt kérdés
Hülye kis 15 éves p*csák anarchy jeles nyakláncban talpig szegecselve,és sz@rt se tudnak az egészről!Múltkor is odamegyek az egyikhez és megkérdem tőle miért hord angol zászlós szakadt pólót és anarchy jeles nyakláncot?Válasz: Mert trendiiii! Én is 15 éves vagyok,de nem azért öltözök így mert cukcsi-mukcsi és közben nem hallgatok jusztin b*zit me trendiiiiii! Nehogy most meg ez legyen tömeg stílus mert én felgyújtom ezeket a libákat :@:@ !!!
2010. júl. 16. 02:50
1 2
 11/15 anonim válasza:

először is nincs semmi jogod leszólni senkit az miatt mert hasonlóan öltözködik mint egy "vérbeli" punk! másodszor a Sum41 egy átkozott jó banda! Attól mert valakinek nem tetszik magánügy! Szóval te egy jó kis pofán rúgást érdemelnél nem azt hogy leszólj másokat hát ha nekem beszólnál tuti eltörném az orrod az biztos! Inkább tologasd a matchboxot!

19/F

2011. máj. 13. 02:31
 12/15 anonim ***** válasza:
Kúltúra????Milyen kúltúra???? Én utoljára 13 évesen nem tudtam merre felé vagyok arccal, de már 15 vagyok és tudom...engedd el szerintem ezeket a korlátokat, láncokat, hülyeségeket!!
2011. júl. 15. 00:55
 13/15 Pfefit válasza:
Szerintem teljesen igazad van!Fel kell gyújtani a kis köcsögöket,meg az olyanokat akik az Exploitedet Expolitednek mondják.Én csak 14 vagyok de Punk és rühellem azokat akik bemocskolják ezt az életstílust
2011. okt. 13. 15:20
 14/15 anonim válasza:
gusztustalan minden punk...
2012. febr. 2. 22:43
 15/15 anonim válasza:
öhm.. mindenki úgy öltözködik ahogy neki tetszik... és amilyen zenét hallgat általába ez kivülről tükrözödik.:)
2012. júl. 5. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!