Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Melyik a legritkább és leggyak...

Melyik a legritkább és leggyakoribb szemszín? Neked milyen van? Szereted?

Figyelt kérdés
2011. júl. 24. 19:11
1 2 3
 21/30 mus musculus ***** válasza:

Egyértelműen a tiszta barna a leggyakoribb, bár a kék sem sokkal marad el tőle. Alapvetően három alapszínt szoktak megkülönböztetni, ezek pedig - mint azt nyilván tudjátok - a barna, a kék és a zöld. Kizárásos alapon ezek közül a zöld a legritkább, azonban nem lehet ilyen egyszerűen bekategorizálni mindet. Létezik szürke és fekete is, illetve az alapszínek keverékei; szürkéskék, zöldeskék, barnászöld és "kékesbarna" (tehát az abszolút vegyes). Ha ezeket is belevesszük a buliba, szerintem a sorrend (legkülönlegesebbel kezdem):

1. zöld és szürke (szvsz kb. egy szinten van a kettő)

2. kékeszöld

3. durván kevert

4. fekete

5. barnászöld

6. kékesszürke

7. kék

8. barna

Hát, ez regényre sikeredett, bocsesz.:D Bőven ki akartam fejteni.

Amúgy az enyém kívül zöld, belül meg barna és tetszik, de lehetne jobb is.

2011. okt. 12. 18:44
 22/30 anonim válasza:
Az európai embereknél a leggyakoribb a kék.Máshol a barna és mindenhol a legritkább a zöld.Nos xd nekem olyan zöldesbarnássárgás xd Távolról rávágja az ember h barna aztán ha közelebb jön már zöldnek látja de ha már egész közelről vizsgálja akk már sárgának tűnik xd.
2011. nov. 19. 03:07
 23/30 anonim válasza:

Az én véleményem szerint a szürke a legritkább, leggyakoribb pedig a barna és kék. Nekem rengeteg ismerősöm van akiknek a szeme zöld, szóval nekem az nem tűnik annyira ritkának.

Nekem nagyon világos barna szemem van, sokan mondják, hogy szinte sárga.. Azt hiszem szeretem. :)

2011. dec. 3. 10:19
 24/30 anonim válasza:
88%
A zöld a legritkább, az emberek 2%nak van zöld szeme. Nekem is és imádom!!! :)
2012. ápr. 27. 11:39
 25/30 anonim ***** válasza:

Nekem zöld egy pici kékkel és szürkével vegyítve, páromnak szürke egy kis kékkel vegyítve. Anyámnak barna, apámnak zöld, párom anyjának és apjának is kék volt. Egyik nővéremnek és bátyámnak barna, másik nővéremnek zöldes-kékes. Apai nagyszüleimnek barna volt, anyainak meg kék és barna. Meglátjuk, hogy a gyerekünknek milyen lesz :)

Én egyébként úgy vettem észre a környezetemben, hogy több a barna szemű férfi, mint nő. Nem tudom, van-e erről valami statisztika :)

2013. febr. 27. 23:42
 26/30 anonim ***** válasza:
40%
azt se hiszem el hogy akik írták hogy zöld színű szemük van azok nak tényleg zöld-e az emberek 2%-ának van olyan szeme
2013. ápr. 3. 20:00
 27/30 anonim válasza:

A leggyakoribb a zold, nekem zoldeskek van, es nagyon, szeretem!

Van egy baratnom, neki olyan az egyik szeme, h a belso fele barna, a kuls fele kek! Ez a legritkabb! :)

2014. máj. 26. 18:34
 28/30 anonim ***** válasza:
Utolsó rosszul tudod olvasd vissza az írásokat, a zöld a legritkább az emberek 2%nak van. A barátodé pedig egyáltalán nem ritka.
2014. máj. 28. 17:25
 29/30 anonim válasza:
Szerintem a hetetokromiás szem a legritkább, nekem olyan van, az egyik kék, a másik zöld, szerintem ez különleges így én szeretem a szemem!
2022. jún. 27. 09:51
 30/30 anonim ***** válasza:
Nekem kèk, ès tetszik.
2022. szept. 10. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!