Tényleg a zöld szem a legritkább a világon? (kép lent : P)
Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy tényleg a zöld szem-e a legritkább, és hogy ez csak a tiszta szemekre vonatkozik-e?
A családban sok zöld szemű van, nekem ezért furcsa ez.
Itt az én szemem. Ez még zöldnek számít, nem? Én barnával kevertnek látom, de még inkább zöld. (Bocsi a minőségért, telóval csináltam. :D)
tizenhetes hímnemű. :D
2011. jún. 19. 15:50
3/19 anonim válasza:
xD
Ez elég gyenge zöld...nekem sokkal szebb:D
4/19 anonim válasza:
Libaf*s színű a szemed (mikor egy sárgás barna paca kever be a szemszínbe). Elég gyakori szemszín egyébként.
5/19 anonim válasza:
ugyan ilyen színű a szemem:D:D:D:D:D egyébként igen..sokan azt mondják rá,hogy kék,de vannak olyanok is akik kéknek látják.nekem pl nyáron ha a nap belesüt akkor halvány kék de télen vagy mikor nem süt a nap akkor zöld. de szerintem ez is beletartozik!:)21/L
6/19 anonim válasza:
akarom írni: "vannak olyanok is akik zöldnek látják" nah csak össze hozom:D
7/19 anonim válasza:
szerintem ronda az ilyen szín
21f
8/19 anonim válasza:
Hát el kell hogy szomorítsalak mert a kék szemszín a világon a legritkább, kb. a világ lakosságának 5 %-a kékszemű!!
9/19 anonim válasza:
16:10
rosszul tudod ;)
a leggyakoribb a barna szemszín utána jön a kék és utána a zöld. az embereknek csupán 3 %-ának zöld a szeme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!