Kék vagy zöld szem? (többi lent)
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik szebb/ritkább/jobb?
Milyen van Neked, és milyet szeretnél?
Szerintem amúgy a szürke a legritkább.
2010. júl. 22. 15:45
1/21 manchester10 válasza:
nekem barna van ami nem teccik nekem inkább tenger kék na az a szép
2/21 anonim válasza:
nekem is barna van, és nekem inkább a zöld tetszik.
nem szeretnék zöldet mert egyátalán nem illene hozzám, de akk is az s legszebb.
3/21 Ikszdé xD válasza:
Szintén egy barna szemű...xD...nekem mindegy, csak ne lenne barna...fekete meg aztán semmiképpp
4/21 anonim válasza:
Nekem kékesszürke van asszem, de még nem nagyon figyeltem :D. De tuti, hogy nem barna, és nem zöld. 18/F
5/21 anonim válasza:
Nekem meg zöldeskék színű szemem van. :D Meg vagyok elégedve vele! ;)
6/21 anonim válasza:
7/21 anonim válasza:
Szerintem a zöld szem ritkább, mint a kék.
Nekem kék van. Nem szeretnék más színűt, mert mellesleg a kék a kedvenc színem. Ha kicsit intenzívebb kék lenne, azt viszont nem bánnám.
8/21 A kérdező kommentje:
Hát nekem zöld van :D illetve ha jobban megnézi valaki, látja hogy a fele kék. :D
De én pirosat szeretnék :O Na majd kontaktlencsével :D úgyis szemüveges vagyok, szal dioptriásat kéne venni, és nem is divat kontaktlencse lenne :D
2010. júl. 22. 15:57
9/21 anonim válasza:
Nekem a kék tetszik a legjobban, de nekem zöld van. Meg vagyok vele elégedve, ugyanis én nem látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!