Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Melyik a legritkább és leggyak...

Melyik a legritkább és leggyakoribb szemszín? Neked milyen van? Szereted?

Figyelt kérdés
2011. júl. 24. 19:11
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
sztem a szürkés szem a legritkább. nekem a szemem színe mentom milyen sztem zöldesbarna, mert sokan mondták hogy barna, de azt is h zöld XD am a zöldnek jobban örülök
2011. júl. 24. 19:24
 12/30 anonim ***** válasza:
Zöld szemem van. Ha szeretem, ha nem ilyen és kész. :)
2011. júl. 24. 19:25
 13/30 anonim ***** válasza:
Nekem kékesszürke szemem van, azt mondják, ez sem túl gyakori.
2011. júl. 24. 19:26
 14/30 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy mennyien mondják, hogy a zöld a legritkább, és mégis a válaszolók többségének zöld a szeme. :D

Amúgy nekem is, és a két testvéremnek is, a szüleink és nagyszüleink (mindkét ágon) pedig kékszeműek. :)

Páromé is kék.

A zöld szemem szeretem, mert eleve világos, időnként sárgás beütéssel. :)

2011. júl. 24. 19:28
 15/30 anonim válasza:

Azt mondják, ha rossz kedvem van, vagy szomorú vagyok barna a szemem, ha jól érzem magam, boldog vagyok zöld. Ez nem tudom hogy lehetséges!:)

20F

2011. júl. 24. 19:28
 16/30 anonim ***** válasza:

nekem zöldesszürke és a pupilla után jön ahol van a szín és nekem annak van egy keret szerüsége ami mindig más színü hangulatomtól függ ilyenkor szokott lenni szürke kék barna zöld az a keret féleség :D

remélem értitek :D

2011. júl. 24. 19:29
 17/30 anonim ***** válasza:

Az én szemszínem zöld. Vannak benne sárgás csíkok. Néha világosabb, néha sötétebb zöld. De végül is szeretem. Bár világítós kéket jobban szeretnék:D. De hát már elfogadtam a szemszínem.Változtatni rajta nem nagyon tudok.:D

Az osztályomban leginkább barna és kékes vagy kékesszürke szeműek voltak.

Az egyik barátnőmnek teljesen fekete a szeme még közelről sem látni a pupilláját annyira sötét. :D Nekem nagyon tetszik.De ez tényleg ritkább.

2011. júl. 24. 19:33
 18/30 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon élénk zöld a szemem, eléggé feltűnő, bár mondjuk nagyon nem is lehetne barna szemszínem, mivel természetes vörös a hajszínem! ;) 14/L
2011. júl. 24. 19:36
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

a szürke a legritkább, utána a zöld, de amúgy apámnak, tesómnak zöld a szeme, szóval nem tudom

nekem barna a szemem és ki nem állom, a világos színű szemeknél jól néz ki a fekete kontúr, de a barnánál ...

annyira lennék kék szemű, az olyan nagyon szép:))

2011. júl. 24. 19:58
 20/30 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem a kék a leggyakoribb,nekem barna szemem van,szeretem.
2011. júl. 25. 02:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!