Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nehéz új suliba beilleszkedni?

Nehéz új suliba beilleszkedni?

Figyelt kérdés
Könnyen barátkozom, de azért ez mégiscsak egy egész, összeszokott társaság lesz. Gimi közepén iratkozom át költözés miatt. Kábé mennyi ideig tart, amíg nem fogom kívülállónak érezni magam?
2011. júl. 18. 23:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát, én tapasztalatból nem tudok beszélni, mert minden iskolát a legelső év elején kezdtem el. De, ha más osztálytársaimból indulok ki, van bőven előnye az év közepén történő megérkezésnek: Először is, ha olyan helyre mész, ahol különböző csoportok alakultak ki osztályon belül, többen már az első nap oda fognak hozzád menni beszélgetni, hogy presztízsből elhalásszanak a másik csoport elöl. Sőt, olyan emberek is vannak, akik egyedüliként kezdeményeznének. Velük csupán azért nem jó már az elején barátkozni, mert valószínűleg az adott osztály legellenszenvesebb egyedei, így nem véletlen, hogy nincs velük senki. Biztos találsz olyan embereket is, akivel hasonló az ízlésed, az érdeklődési köröd, tudtok miről beszélgetni. Kifejezetten örülni fognak, hogy új taggal bővül az osztályuk. Ha ügyesen csinálod, és nem próbálsz kitűnni, szimplán átlagos, normális srác leszel, egy-két héten belül az osztály zöme elfogad. Aztán szépen lassan megismered őket, és kialakítasz tényleges barátságokat is.

Sok sikert. =)

2011. júl. 19. 00:57
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha még nem egy összeszokott osztályba mész akkor nem az (én 2.-ba könnyen beilleszkedtem, mostmár 6 évet voltunke gyütt és semmi nyoma h én velem mások) Ha nagyon összeszokott osztály és nem is akarnak befogadni akkor nagyon nehéz
2011. júl. 21. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!