Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék beilleszkedni?

Hogyan tudnék beilleszkedni?

Figyelt kérdés
Az idén kezdem az egyetemet és félek, nem fogok tudni beilleszkedni. Román egyetemre megyek (Erdélyben élek) és a román tudásom nem tökéletes. Itt nem a legjobb a magyar-román viszony és én se rajongok értük. Megpróbálok majd alkalmazkodni, de soha nem voltam az a fajta lány, aki bármilyen jelmezbe belebújna mások kedvéért. Nem vagyok egy plázacica és nem vagyok az a bulizós fajta se. Milyen esélyeim vannak arra, hogy szerezzek pár barátot? Mit tegyek?
2010. aug. 31. 22:45
 1/3 anonim ***** válasza:
CTRL+V
2010. aug. 31. 22:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez egy egyetem.Itt nincs olyan hogy nem tudsz beilleszkedni.A gimnáziumban még fontos volt a beilleszkedés,de most már felnőtt vagy,nem létszükséglet hogy jóban legyél velük.Vannak olyan egyetemisták,akik nem is foglalkoznak a társaikkal,bejárnak az előadásokra teszik a dolgukat,a baráti körük meg az egyetemen kívül van.Mégegyszer írom: felnőtt vagy.Ez egyfajta védelmet jelent,a komolyság látszatát,senki nem fog csúfolni,látványosan kiközösíteni.A legrosszabb ami történhet hogy lesznek olyanok (talán nem is kevesen) akik nem foglalkoznak veled,de ez nem kiközösítés, csak az érdeklődés hiánya.Az egyetemen mindenkinek megvan a maga baja,és az egyetemisták nem úgy viselkednek mint a taknyos kölykök.Lehet hogy nem leszel népszerű,mert magyar vagy.Na és?Nem lehet mindenki kedvenc.Azért jársz oda hogy tanulj,és hogy megkapd a diplomát.Majd ha elmész dolgozni látni fogod hogy a munkahelyek is "hűvösek",és nem a barátságról szólnak.Szokj hozzá.Üdv. a felnőtt világban.
2010. szept. 1. 06:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. úgy látszik, hogy én túlzom el a dolgokat.
2010. szept. 1. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!