Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Aki nem tud beilleszkedni meghal?

Aki nem tud beilleszkedni meghal?

Figyelt kérdés
Jövőre már 10-es leszek, de nagyon utálom azt az iskolát egy barátom sincs. Én esküszöm betöltöm a 18-at otthagyom az egészet.
2010. jún. 13. 11:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem iratkozz át másik suliba,meghalni úgyse fogsz:)
2010. jún. 13. 11:29
 2/11 A kérdező kommentje:
De nekem ott is sz*ar lenne.. ált.ba is sz*ar volt de mondom ez a középiskola hányinger
2010. jún. 13. 11:33
 3/11 anonim ***** válasza:
Főleg a sok tinicsaj zavar,mi?Engem is azok zavartak,mert rám se hederítettek...
2010. jún. 13. 11:44
 4/11 anonim ***** válasza:
39%

Egyszerűen csak lúzer vagy. Nem látod, mi, hogy nem az iskolákkal és/vagy a közösségekkel van a baj, ha neked eddig mindenütt sz@r volt?

Darwin bzmg... :D

2010. jún. 13. 11:47
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem az iskola a hibás, hogy nincsenek barátaid, hanem te. Pláne úgy, ha átmennél másik suliba, ott sem lennének barátaid. Ez nem az iskola, meg a többiek hibája, hanem a tied, nem gondolod?!
2010. jún. 13. 11:48
 6/11 anonim ***** válasza:
Igen, az a te hibád, hogy nem tudsz beilleszkedni. És nem kéne emiatt az iskolát és másokat leszólni, mert te vagy a hibás.
2010. jún. 13. 11:50
 7/11 anonim ***** válasza:
Szegényt ne bántsátok,én is tudom miylen szar:S de én már ovis korm óta nem tudok sehova beilleszkedni:S és nem tudopm mi az oka:( általába kedves vagyok mindekivel:/ nem akarsz prvibe beszélgetni?:)
2010. jún. 13. 11:50
 8/11 anonim ***** válasza:

Ez nem bántás, hanem objektív tényfeltárás. Írhatnánk olyan kommenteket is, amik rózsaszín ködként eltakarják előle a valóságot és talán erősítenék egy hangyaf@sznyit az önbizalmát, de minek? Ettől ő ugyanúgy egy szürke senki (...na jó, valaki) marad a környezete szemében, ahogy eddig.

Önértékelés, változtatás, célok, szakorvos (ha szükséges).

2010. jún. 13. 12:07
 9/11 anonim ***** válasza:

Be akarsz illeszkedni, de nem tudsz?

Meg kell tudnod, hogy miért. Kiközösítettek? Nincs közös témád a többiekkel? Foglald le magad mással a szünetben!

Ha azért maradtál egyedül, mert nem tudsz barátkozni, akkor segítségre van szükséged. Egy pszichológus segíthet feltárni, hogy mi van veled.

2010. jún. 13. 12:42
 10/11 A kérdező kommentje:
Én vagyok egyedül lány az osztályba.
2010. jún. 14. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!