Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Anyám azt hiszi hülye vagyok?

Anyám azt hiszi hülye vagyok?

Figyelt kérdés
Konkrét eset nemrég történt: Megyek a hűtőszekrény felé, közben észreveszem, hogy a gáztűzhelyen pihen egy zöldségekkel és szeletelt hússal megrakott tál, amit persze bárki észrevett volna, kinyitom a hűtőszekrényt, hogy van-e még sütink, erre anyám: "a húsok és zöldségek ott vannak a tűzhelyen..." Ezt persze úgy mondja, mintha én nem vettem volna észre Ez mi? Nem is azt kerestem hanem a sütit bakker. Már nemtudom mióta csinálja ezt, magától értetődő dolgokat közöl velem, és már eléggé idegel.
2011. júl. 14. 22:04
 1/5 A kérdező kommentje:
Meg mindig mondja: "Vigyél magaddal kulcsot!" amikor elmegyek valahová, legalább valami változatosságot belerakna, nem mindig ugyanazt a mondatot mondaná el...
2011. júl. 14. 22:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Nyugi az én anyám is ilyen, meg egy dolgot elmesél vagy elmond vagy ötször,de sebaj már kezdenek öregedni...Amugy nem nem néz hülyének csak segiteni akar :)
2011. júl. 14. 22:08
 3/5 anonim válasza:
szerintem csak te reagálod túl a dolgokat. Őcsak próbál neked segíteni mint egy szerető szülő. Lehet néha kissé idegesítő de ne foglalkozz vele mintha megse hallottad volna. Elvégre ő nevelt fel gondoskodott rólad ezért megjár neki az a tisztelet hogy a háta mögött nem beszéled ki
2011. júl. 14. 22:15
 4/5 A kérdező kommentje:
De nem erről a 2 esetről van szó, ezt nap mint nap megcsinálja. 17 éves vagyok, és komolyan az az érzésem, hogy fogyatékosként kezel engem. Ha ezt tovább folytatja, el is fogom hinni magamnak, súlyosan károsítja az önbizalmamat
2011. júl. 14. 22:20
 5/5 Lonelinessandpain ***** válasza:
lehet,hogy az vagy,csak te nem érzed:D xD
2011. júl. 15. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!