Miért fütyülgetnek, meg lesnek és vigyorognak a munkások amikor elmegyek mellettük? Titeket nem irritál?
Figyelt kérdés
Sarkon dolgoznak a munkások vagy 10en és amikor elmegyek a sarki boltba kb. mindegyik leáll a munkával és les meg vigyorog rám, meg fütyöggnek -.-2011. júl. 8. 16:45
11/15 mrillegal1 válasza:
hehe én is munkás vagyok egésznap melózunk hát johogy ha meglátunk egy jóbört akkor kinézzük a bugyijábol
12/15 Tamy16 válasza:
Velem szerencsére nem túl sokszor esett meg, de velem is előfordult már.Elég irritáló, hogy úgy bámulják a nőket, mintha meztelenek lennének és szabályszerűen levetkőztetik a szeműkkel.
13/15 Tamy16 válasza:
Szerintem a munkásoknak az az dolga, hogy dolgozzanak nem az, hogy bámuljanak. Az a válasz tetszik, aki a munkásoknak jól beszólt. Az is jó dolog, hogy egy férfi is így látja. Nem is gondoltam volna.
14/15 anonim válasza:
Én is utálom őket...
De mindig probálom kikerülni, ha meg nem tudom sehogy
sem akkor meg rájuk sem nézek hanem megyek tovább. De azért magamban megjegyzem hogy a k*rva anyád.
Ja meg még azokat is szeretem amikor mész az úton gyalog és csávok ülnek a kocsiba és dudálnak meg néznek mint az állat -.-
15/15 anonim válasza:
Engem is idegesít egyébként, de most nem bánnám, ha a szomszédunkban dolgozó munkás "lesne és vigyorogna", úgyhogy perpillanat nem tudom átérezni a helyzetet.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!