Miért fütyülgetnek, meg lesnek és vigyorognak a munkások amikor elmegyek mellettük? Titeket nem irritál?
Engem nem zavar, mert én vagyok az egyik munkás! :D
Nem a legjobb dolog a tűző napon állni, és örülünk, ha végre látunk valami szépet!
Én férfi vagyok, de engem is irritál az ilyesmi. Dolgoztam már velük én is. Én úgy vagyok vele, ha olyan hú nagy macsó legények, akkor menjenek oda a csajhoz, és szólítsák le! Ketrecen kívülről könnyű hergelni az oroszlánt. Volt, hogy ez mondtam is nekik, kapásból mellédumáltak, meg terelték a témát.
Ami meg érdekes volt, hogy az egyik házas-gyerekes kolléga különösen fütyülgetett, és megjegyzéseket tett minden második nőre. Jó tudom, a hűség az nem vakság, de azért ezen a ponton már szinte tuti, hogy nem minden oké a házasságában.
Úgy látszik vannak dolgok amik sosem változnak.Én 20 éve voltam 16 éves,és akkor is így viselkedtek a munkások..Pedig anno annak idején mi lányok nem öltöztünk kihívóan,bár ez nem sokat jelent,mert aki normálisan van öltözve annak is fütyörésznek..Volt idő,hogy minden nap át kellett élnem,hogy sorba álltak,fütyörésztek,és tették a "szellemes megjegyzésüket"
Nem tudom ma mit mondogatnak be,de akkor ilyen szövegek mentek:
- kislány segíthetek vinni a cuccodat?
- nem akarsz ide jönni és adni egy puszit?
- Megmondanád,hogy hol vetted a hegyes pólókat?
- tudod mi mindent tudnánk csinálni mi együtt???
stb..persze röhögtek,fütyörésztek..Én meg mérgesen,arcpirulva siettem haza..De egy nap meguntam..
Egyik nap ugyanúgy mentem hazafelé,és már messziről kiszúrtam,hogy már várnak,és készülnek a szokásos szövegükkel..Amikor odaértem megálltam,feléjük fordultam,és a következőket mondtam:
-Hello fiúk,n..Van 2 percem,úgyhogy gyorsan fütyüljetek,sziszegjetek,vihogjatok,énekeljetek... Nem kell segítség,a cuccom nem nehéz,de ha mindenáron el akartok kísérni akkor mehetünk a legközelebbi rendőrségre...Én ráérek.Unalmas a hol vetted a hegyes póló szöveg..Találjatok ki valami újat,mert ez már olyan cikis.
Még valamit..Amikor ilyen hülyén viselkednek,gondoljanak mindig arra,hogy valaki a saját lányukkal is ugyanezt teszi..Nos,jöhet a fütty.."
Majd álltam és vártam..Meg se mertek szólalni..Csak vigyorogtak,és végül az egyik mondta,hogy ideje melózni..Onnantól kezdve békén hagytak..
Lehet,hogy neked is valami frappáns választ kéne adnod a pasasoknak..Hátha megunják..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!