Miért vigyorognak a kínaiak, ha négert látnak az utcán?
Budapesten elég gyakran találkozok ezzel a jelenséggel.
Sőt, amikor egymással szemben mennek, akkor is! A néger meg mindig értetlenül nézett a kínaira.
Amikor velem jönnek szembe (fehér vagyok), akkor meg nem semmi mimika, mint egy közönséges átlagembernél.
De miért? Ez a két rassz nem fér meg egymás mellett?
előző xD
Nemtudom amúgy, szerintem ezek a kis kínaiak nagyon irritálóak. Ezek az utcán is úgy mennek hogy a fejük előtt a fényképező és csak egyfolytában fényképeznek, nem is néznek szét saját szemükkel csak az a fontos hogy legyen ötvenezer képük xD
A fekákat én bírom a városban van egy-kettő akit ismerek, nagyon nagy arcok ha találkozunk mindig beszélünk angolul :D
Viszont néger is egyre több van, nem tudom csak átutazóban vagy körbenéznek jó e itt nekik.Amúgy engem nem zavarnak.Viszont a kínaikat, vagy nem kínai, de ferde szeműeket bőven találni, én a Moszkván szoktam rengeteget látni,metróznak és állandóan nevetnek,mosolyognak, ez egyrészt jó, másrészt kicsit irritáló.Azon gondolkozom ,hogy vajon akkor is nevetnének ha az egyiket a metró elé löknénk?!:D:D
Persze,hogy igen, ezeknek mindig jó kedvük van amúgy:D
"Ezek"...
Mintha nem is lennének emberek, hanem áruk, ahogy kezelitek őket
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!