Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért vigyorognak a kínaiak,...

Miért vigyorognak a kínaiak, ha négert látnak az utcán?

Figyelt kérdés

Budapesten elég gyakran találkozok ezzel a jelenséggel.

Sőt, amikor egymással szemben mennek, akkor is! A néger meg mindig értetlenül nézett a kínaira.

Amikor velem jönnek szembe (fehér vagyok), akkor meg nem semmi mimika, mint egy közönséges átlagembernél.

De miért? Ez a két rassz nem fér meg egymás mellett?

2010. nov. 19. 21:33
 1/7 anonim válasza:
94%
szerintem mert itt pl Mo-n kevés kínai és kevés néger is van, ezért ritkaság számba megy náluk ha "megcsodálhatják" egymást
2010. nov. 19. 21:35
 2/7 anonim válasza:
39%

előző xD

Nemtudom amúgy, szerintem ezek a kis kínaiak nagyon irritálóak. Ezek az utcán is úgy mennek hogy a fejük előtt a fényképező és csak egyfolytában fényképeznek, nem is néznek szét saját szemükkel csak az a fontos hogy legyen ötvenezer képük xD

A fekákat én bírom a városban van egy-kettő akit ismerek, nagyon nagy arcok ha találkozunk mindig beszélünk angolul :D

2010. nov. 19. 21:54
 3/7 anonim ***** válasza:
65%
Ancy :DD
2010. nov. 19. 22:08
 4/7 anonim ***** válasza:
57%

Viszont néger is egyre több van, nem tudom csak átutazóban vagy körbenéznek jó e itt nekik.Amúgy engem nem zavarnak.Viszont a kínaikat, vagy nem kínai, de ferde szeműeket bőven találni, én a Moszkván szoktam rengeteget látni,metróznak és állandóan nevetnek,mosolyognak, ez egyrészt jó, másrészt kicsit irritáló.Azon gondolkozom ,hogy vajon akkor is nevetnének ha az egyiket a metró elé löknénk?!:D:D

Persze,hogy igen, ezeknek mindig jó kedvük van amúgy:D

2010. nov. 19. 22:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy folyamat. A Föld lakóinak össze kell keveredni, és elfogadni, sőt szeretni egymást. Akinek ez nem megy, az jobb, ha magától félreáll. És mind emberek vagyunk. Amúgy meg sokkal jobb érzés mosolyogni, mint trágárságokat mondani arra, aki mosolyog. És ha emberekről van szó, akkor nem "ezek", hanem "ők".
2010. nov. 19. 22:44
 6/7 A kérdező kommentje:

"Ezek"...

Mintha nem is lennének emberek, hanem áruk, ahogy kezelitek őket

:)

2010. nov. 19. 22:55
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak a Japánok azok, akik nem veszik el a gépet a fejük elől, a többi ázsiai nem ilyen, és ennek meg van az oka. A japánok munkamániás őrültek, és ha utazni mennek, vagy 1 országot néznek meg 3 nap alatt, vagy merészek, kivesznek egy egész hetet, de azalatt a hét alatt olyan körutazást tesznek, hogy abban akár 10 város is benne van. Ezért tehát ők azt csinálják, hogy nem néznek meg igazán semmit, csak mindent lefényképeznek, amit csak tudnak, és otthon nézik meg igazán a várost, amikor végignézik a képeket. Ezt egy japán mesélte nekem...
2010. nov. 20. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!