Tényleg undorító, hogy vizsgáló kesztyűvel fogom meg a nyers húst?
Szinte mindennap csirkemellel kapcsolatos ételt főzök, és bevallom őszintén, nem szeretem kézzel megfogni a húst. Nagyi sosem engedte amikor kicsi voltam hogy hozzáérjek a nyers húshoz..Apu alapból idegbeteg személyiség, de amikor meglátta, hogy vizsgáló kesztyű(tudjátok, az a latex fehér orvosi..) van rajtam miközben a húst vágtam, teljesen kiborult o.o
13/L
Mi ezen a furcsa? És főleg mi ezen az undorító??
Bár nem tudom, hogy hol láttam, de használják ezt így. A felvágottat meg olyan kesztyűben vágják a boltban, amit a hajfestéshez is adnak. Falnak is mennék, ha puszta kézzel fogdosnák.
Én nem használok kesztyűt, de vagy 10x kezet mosok mielőtt a hússal kezdek foglalkozni.
Hát valójában kissé furcsállnám én is, ha valaki teljes sterilitással kezelné azt a húst, amit pár órával később megetet velem:S
Ez csak egy rossz beidegződés, kiskorodban persze, hogy nem érhettél hozzá, hogy nehogy összepiszkold vagy összevérezd magad. De főzés közben elég elkerülhetetlen, hogy érintkezésbe kerülj vele.. majd ha idősebb leszel, valószínűleg kinövöd. Így kissé kényeskedésnek tűnik..:)
én spec a gumikesztyűtől undorodom, a hús sztem nem undi, de a húsnak nem lesz a kesztyűtől baja (azért most meg előtte a kesztyűs kezed)
De ha neked így jó, akkor sztem csináld csak így. Ha már te végzed a munkát, akkor hagyd döntsd már el te, h hogy csinálod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!