Edzés végén bekaptam egy tiszta ütést MMA kesztyüvel az orromra. orvoshoz menjek vagy elég ha pihentettem? 22/f
Kérdésem pontosabban:
egy erős ütést bekaptam kis kesztyüvel ar orromra 100% san és bumm, azonnal elkezdett ömleni a vér belőle természetesen nem edzettem tovább csak levezettem amúgy is vége volt már.
Megdagadva nincs , Oktató mondta hogy eltörve sincs mert ha azlenne már bedagadt volna ott helybe még most sincs bedagadva viszont fáj :)
holnap lenne újra edzésem kihagyni nem szeretnék de akkora ütést kaptam ami egy versenyen kifekteti az embert vagyis nem voltam sajnálva. :)
elég sok vér folyt :) szóval most vegyek a patikába valami "vas" tartalmú bogyót ? bérescseppet szedek.
amikor nyelek vagy levegőt veszek szájon ( mert elvan dugulva az orrom még mindig véres belül) akkor picit fáj a légút és a tüdő résznél de ez csak tegnap óta van ( talán a hideg front tól)
mi a teendő és meddig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!