Hétfőn mennék barátomhoz és együtt szeretnénk lenni úgy, hogy nem zavar minket a mamája. Mondjatok ötleteket mivel lehetne megkérni, hogy menjen fel az emeletre?
Figyelt kérdés
2011. jún. 19. 00:01
11/20 anonim válasza:
ÉS ha a szülőket kérnétek meg,hogy hívják fel az emeletre a mamát beszélgetni vagy ilyesmi?
15/20 anonim válasza:
Hát nem tudom, mindenképp vicces lesz a szitu, hogy mind azon gondolkoznak fent, mit csináltok lent :) és próbálnak nem hallgatózni. Ha meg a mamának eddig nem jutott volna eszébe, és pl. megörül neked, hogy be vagy mutatva és most lehet beszélgetni, még cikibb lesz.
Én más helyet keresnék, most jó idôben elég sok izgi lehetôség van...
16/20 A kérdező kommentje:
például ? :D
2011. jún. 19. 12:09
18/20 anonim válasza:
Nagymamát is meg lehet kérdezni mi volt az ő idejében a a nagypapával,el sem hiszed mennyi ötletet tudna mondani.Az Én mamám nagyon laza volt,rengeteget mesélt ilyen dogokról,ha kérdeztem.A fogamzásgátlástól kezdve,mindenről tudtam vele beszélgetni,imádtam amikor mesélt..
19/20 anonim válasza:
Hát a legegyszerûbb, ha van egy autótok... de sötétben szinte bármelyik park, kirándulóhely szóba jöhet... ha gyalog mentek, szoknyát vegyél :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!