Mi fog történni? Kimutatható a vérben? :S
Figyelt kérdés
kedden barátnőmmel kokoztunk, nem sokat, de azért eleget....tegnap este meg nagyon sokat ittam és a detoxon kötöttem ki este.nagyon szégyenlem, nem kell mondani hogy milyen buta vagyok vagy ilyesmi..kaptam ma eleget..szóval az lenne a kérdésem hogy, este vettek tőlem vért és nem tudom mit néznek de véralkohol szintet mondták..anyám holnap meg a zárójelentésért..benne lesz a kokain? kimutatja? vagy csak ha drogtesztet is csinálnak? és ha benne lesz..mi történik? be kell mennem..és? nagyon félek..valaki..értelmes válszt! köszönöm!2011. jún. 16. 23:59
41/43 A kérdező kommentje:
köszönömm : D
2011. jún. 23. 18:54
42/43 anonim válasza:
Én holnap egyek Fonyódra:D Te hova mséz?:D
43/43 A kérdező kommentje:
Füredre:) aztán meg Zamárdi felső..majd később.ott van nyaralónk.
2011. jún. 23. 22:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!