Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi fog történni? Kimutatható...

Mi fog történni? Kimutatható a vérben? :S

Figyelt kérdés
kedden barátnőmmel kokoztunk, nem sokat, de azért eleget....tegnap este meg nagyon sokat ittam és a detoxon kötöttem ki este.nagyon szégyenlem, nem kell mondani hogy milyen buta vagyok vagy ilyesmi..kaptam ma eleget..szóval az lenne a kérdésem hogy, este vettek tőlem vért és nem tudom mit néznek de véralkohol szintet mondták..anyám holnap meg a zárójelentésért..benne lesz a kokain? kimutatja? vagy csak ha drogtesztet is csinálnak? és ha benne lesz..mi történik? be kell mennem..és? nagyon félek..valaki..értelmes válszt! köszönöm!
2011. jún. 16. 23:59
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%

Vagy lassú a net az előzetesben.

:)

2011. jún. 20. 17:29
 32/43 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:

Szerintem anyuci már a detox miatt sem dicsérte meg, a kokó csak hab a tortán.

Lehet hogy büntetésben lesz egy ideig...

2011. jún. 20. 17:31
 33/43 anonim ***** válasza:

Tényleg nem helyes, amit tettetek, de azért szurkolok, hogy ne kerülj nagy bajba. Remélem, első és utolsó volt. :(

16L

2011. jún. 20. 18:07
 34/43 anonim ***** válasza:
biztos nem az első volt.
2011. jún. 20. 18:14
 35/43 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
..és nem is az utolsó... Ha ezt megússza, akkor jön a fogadkozás, hogy soha többet, de két hónapot se adok neki...
2011. jún. 20. 18:22
 36/43 anonim ***** válasza:
Én azért bízok benned. Ne drogozz. A barátom túladagolásban halt meg. Tudod, mennyi időt tölthettünk együtt? Kicsit többet, mint két hónapot. Ebből 12 napon mutathattuk ki igazán az érzelmeinket, előtte csak "kerülgettük" egymást. Ne akard, hogy te is ilyen lehetőségeket hagyj magad után. Nem jó érzés azon keseregni, hogy bárcsak több időtök lett volna. Ő már függő volt. Azt mondta, miattam le fog szokni, de aznap kicsit összekaptunk, pont a drogok miatt, és két napra rá megtudtam a legjobb barátjától. Kérlek, tanulj a saját és mások hibáiból!
2011. jún. 20. 18:40
 37/43 anonim ***** válasza:
AKi hülye, haljon meg. Én is, más is. De azért szurkolok neked.:)
2011. jún. 20. 19:06
 38/43 A kérdező kommentje:
naa..sziasztok..áá :D olyan jo olvasni ezeket, annyira aranyosak vagytok, köszi nagyon :') nem volt rajta a papíron, amúgy az első volt, és az utolsó is..mégegyszer ezt a stresszt O.o ááh.szóval csak a véralkohol volt ott ami 3,26 ezrelék volt :SSS nagyon sok..anya kicsit ezen is kiakadt..de most kibékültünk megint és pénteken mehetek balatonra :D mindenkinek nagyon köszi:DD ja és bocsi hogy nem válaszoltam, csak itt vagyok kint vidéken, ez olyan "büntetés" de nem érzem annak már..apukámnál vagyok..és itt nincs saját gépem és nem akarom hogy megtalálja ezt a kérdést az előzményekben xdd szóval csak akkor tudok írni ha nincs itt és utána kitörlöm..:) namindegy.. ennyi.nem lett baj.:)
2011. jún. 22. 21:19
 39/43 A kérdező kommentje:
ja és uccso előtti....sajnálom a barátod :((
2011. jún. 22. 21:21
 40/43 anonim ***** válasza:
Na zsíír. Szupi.:D És jó szórakozást a Balatonon!:):)
2011. jún. 23. 13:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!