Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi fog történni? Kimutatható...

Mi fog történni? Kimutatható a vérben? :S

Figyelt kérdés
kedden barátnőmmel kokoztunk, nem sokat, de azért eleget....tegnap este meg nagyon sokat ittam és a detoxon kötöttem ki este.nagyon szégyenlem, nem kell mondani hogy milyen buta vagyok vagy ilyesmi..kaptam ma eleget..szóval az lenne a kérdésem hogy, este vettek tőlem vért és nem tudom mit néznek de véralkohol szintet mondták..anyám holnap meg a zárójelentésért..benne lesz a kokain? kimutatja? vagy csak ha drogtesztet is csinálnak? és ha benne lesz..mi történik? be kell mennem..és? nagyon félek..valaki..értelmes válszt! köszönöm!
2011. jún. 16. 23:59
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
100%
Egy drogos és egy részeg lánynál csak egy undorítóbbat tudok elképzelni. Két ilyen lányt.
2011. jún. 17. 01:26
 12/43 anonim ***** válasza:
53%
Semmi gond , ha mostantól az életedet céljait egy szebb jövő fele állítod ...
2011. jún. 17. 05:03
 13/43 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez gáz mert hogy kimutatja...Nem vagytok épek komolyan...:D (nem bántás)

És elmúltatok már 18 legalább hogy bevigyenek???:) Mert akkor még nagyobb sz*rban vagytok!!

2011. jún. 17. 07:29
 14/43 anonim ***** válasza:
56%

Erre én is kíváncsi lennék, majd írd meg a fejleményeket. A drogtesztek elég drágák, lehet, hogy nem költenek ilyesmire.

Amit meg nem keresnek, azt nem mutatják ki, ez tuti.

2011. jún. 17. 08:45
 15/43 anonim ***** válasza:
56%
Még annyi, hogy amíg ez nem derül ki, ne hívogasd az embered.
2011. jún. 17. 08:48
 16/43 A kérdező kommentje:
16 vagyok..és ezerszer megkérdezték este sőt még reggel is hogy nem volt e más, csak pia....és azt mondtam nem, merthát akkor este nem is volt.szóval lehet hogy tényleg nem nézik...nagyon nagyon remélem mert akkor nekem annyi..
2011. jún. 17. 09:43
 17/43 anonim ***** válasza:
Ki írta azt a hülyeséget, hogy amit nem keresnek, nem találják meg. Ha vért vesznek, akkor egyszerűen elvégeznek egy rutin vérvizsgálatot, és MINDEN ami a véredben van/ volt a vérvétel napján megjelenik egy papíron. Nincs szükség ilyenekre, egyből megtalálják.
2011. jún. 17. 11:25
 18/43 anonim ***** válasza:
Igen. Egy rutin vérvizsgálat és éppen elég.
2011. jún. 17. 11:27
 19/43 anonim ***** válasza:
16 évesen kokó?:O Mindig meglepődök ezeken a mai ici pici, tojáshéjas emberkéken, pedig én sem vagyok éppen öreg.:D
2011. jún. 17. 11:30
 20/43 anonim ***** válasza:

Na, a sok hozzáértő.

Egyéltalán nem tartozik bele egy rutin vizsgálatba a drog teszt! Még hogy mindent kimutat... röhej, akkor egy munkaalkalmasságinál is vizsgálnak dopping szerekre, mint az olimpián,?

Van egy nyomtatvány, amin a vért vevő bejelöli, hogy miket akar megnézni, és csak azt vizsgálják! Mivel kokóra elég drága a vizsgálat, egyáltalán nem biztos, hogy azt is nézik.

Be is b.na, ha minden részeg majmot letszetelnének kólára.

2011. jún. 17. 13:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!