kedden barátnőmmel kokoztunk, nem sokat, de azért eleget....tegnap este meg nagyon sokat ittam és a detoxon kötöttem ki este.nagyon szégyenlem, nem kell mondani hogy milyen buta vagyok vagy ilyesmi..kaptam ma eleget..szóval az lenne a kérdésem hogy, este vettek tőlem vért és nem tudom mit néznek de véralkohol szintet mondták..anyám holnap meg a zárójelentésért..benne lesz a kokain? kimutatja? vagy csak ha drogtesztet is csinálnak? és ha benne lesz..mi történik? be kell mennem..és? nagyon félek..valaki..értelmes válszt! köszönöm!
Egy drogos és egy részeg lánynál csak egy undorítóbbat tudok elképzelni. Két ilyen lányt.
2011. jún. 17. 01:26
12/43 anonim válasza:
Semmi gond , ha mostantól az életedet céljait egy szebb jövő fele állítod ...
2011. jún. 17. 05:03
13/43 anonim válasza:
Hát ez gáz mert hogy kimutatja...Nem vagytok épek komolyan...:D (nem bántás)
És elmúltatok már 18 legalább hogy bevigyenek???:) Mert akkor még nagyobb sz*rban vagytok!!
2011. jún. 17. 07:29
14/43 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi lennék, majd írd meg a fejleményeket. A drogtesztek elég drágák, lehet, hogy nem költenek ilyesmire.
Amit meg nem keresnek, azt nem mutatják ki, ez tuti.
2011. jún. 17. 08:45
15/43 anonim válasza:
Még annyi, hogy amíg ez nem derül ki, ne hívogasd az embered.
2011. jún. 17. 08:48
16/43 A kérdező kommentje:
16 vagyok..és ezerszer megkérdezték este sőt még reggel is hogy nem volt e más, csak pia....és azt mondtam nem, merthát akkor este nem is volt.szóval lehet hogy tényleg nem nézik...nagyon nagyon remélem mert akkor nekem annyi..
2011. jún. 17. 09:43
17/43 anonim válasza:
Ki írta azt a hülyeséget, hogy amit nem keresnek, nem találják meg. Ha vért vesznek, akkor egyszerűen elvégeznek egy rutin vérvizsgálatot, és MINDEN ami a véredben van/ volt a vérvétel napján megjelenik egy papíron. Nincs szükség ilyenekre, egyből megtalálják.
2011. jún. 17. 11:25
18/43 anonim válasza:
Igen. Egy rutin vérvizsgálat és éppen elég.
2011. jún. 17. 11:27
19/43 anonim válasza:
16 évesen kokó?:O Mindig meglepődök ezeken a mai ici pici, tojáshéjas emberkéken, pedig én sem vagyok éppen öreg.:D
2011. jún. 17. 11:30
20/43 anonim válasza:
Na, a sok hozzáértő.
Egyéltalán nem tartozik bele egy rutin vizsgálatba a drog teszt! Még hogy mindent kimutat... röhej, akkor egy munkaalkalmasságinál is vizsgálnak dopping szerekre, mint az olimpián,?
Van egy nyomtatvány, amin a vért vevő bejelöli, hogy miket akar megnézni, és csak azt vizsgálják! Mivel kokóra elég drága a vizsgálat, egyáltalán nem biztos, hogy azt is nézik.
Be is b.na, ha minden részeg majmot letszetelnének kólára.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!