Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi fog történni? Kimutatható...

Mi fog történni? Kimutatható a vérben? :S

Figyelt kérdés
kedden barátnőmmel kokoztunk, nem sokat, de azért eleget....tegnap este meg nagyon sokat ittam és a detoxon kötöttem ki este.nagyon szégyenlem, nem kell mondani hogy milyen buta vagyok vagy ilyesmi..kaptam ma eleget..szóval az lenne a kérdésem hogy, este vettek tőlem vért és nem tudom mit néznek de véralkohol szintet mondták..anyám holnap meg a zárójelentésért..benne lesz a kokain? kimutatja? vagy csak ha drogtesztet is csinálnak? és ha benne lesz..mi történik? be kell mennem..és? nagyon félek..valaki..értelmes válszt! köszönöm!
2011. jún. 16. 23:59
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
detoxon megcsinálják a tesztet. egyszerre néznek 5 anyagot.
2011. jún. 17. 13:10
 22/43 anonim ***** válasza:

"Egyéltalán nem tartozik bele egy rutin vizsgálatba a drog teszt! Még hogy mindent kimutat..."

Még jó, hogy a vér összetételét nézik, a vért alkotó anyagokat.

2011. jún. 17. 15:30
 23/43 anonim ***** válasza:
100%

Ember! A vérben van negyvenmilliárd anyag! Ne legyél már ennyire dilettáns!

Egy új generációs doppingszert is azárt nem tudnak kimutatni, mert nem tudják, hogy mit keressenek, így csak vaktában lövöldöznek. Vérvizsgálat, és vérvizsgálat között akkora különbség lehet, mint egy megfázás, meg egy agytumor között. Egy sima rutin vérvételnél néznek vagy 40-50 féle dolgot, és annyi. Jóhogy nem majd Gipsz Jakab 52 éves aklesz munkanélkülit beviszik, mert sok volt a kannás bor, és bevizsgálják kemény drogra... Ébresztő!

Még komolyabb helyzetben is, a rendőrségi vizsgálatoknál is először vizeletből mutatják ki, (töredékébe kerül) és az eredmény függvényében, ill. hogy lesz e nyomozás, szűrik ki vérből is!

2011. jún. 17. 16:42
 24/43 A kérdező kommentje:
ez azt jelenti hogy akkor nem lesz rajta a papíromon valószínüleg?....anya csak hétfőn megy érte..ez a hétvége is jó lesz...egy kortyot sem iszom se szívok se semmit egész nyáron..így lesz.nagyon rossz..köszi nagyon mindenkinek aki normálisan írt :(
2011. jún. 17. 20:36
 25/43 anonim válasza:
Majd írj mi lett!
2011. jún. 18. 04:01
 26/43 anonim ***** válasza:
100%
NA hogy állsz?
2011. jún. 20. 16:25
 27/43 anonim ***** válasza:
100%

tortent valami.?

monddmar.!

2011. jún. 20. 16:37
 28/43 anonim ***** válasza:
100%
Na mi tortent:O
2011. jún. 20. 17:07
 29/43 anonim ***** válasza:
enis kokoztammar.raszoktam.de majd nagynehezen leis szoktam egy ev utan.mar megbantam.most 20 eves lany vagyok.:D
2011. jún. 20. 17:13
 30/43 anonim ***** válasza:

Hétfő este van lassacskán be is sötétedik majd....Mi lett???:)

Várjunk csak...lehet azért nem válaszol mert a géptől is el lett tiltva:D

2011. jún. 20. 17:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!