Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vélemény a Vivien névről?

Vélemény a Vivien névről?

Figyelt kérdés
Nekem ez a nevem..Teljesen ki vagyok tőle akadva:S:D utálom :S
2009. márc. 22. 14:47
1 2 3 4
 31/36 anonim válasza:
83%
én is így vagyok vele!! Viviennek hívnak és nem igazán tetszik...
2009. dec. 5. 19:51
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

Engem is Viviennek hívnak és örülök neki =)

örülj hogy nem vagy " mária .. " vagy " anna " vagy Eszter" ez divatos név .. és jól becézgethető .. én imádom :D

2010. júl. 3. 17:01
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

Én is Vivien vagyok. Nos, nem tudom, hogy miért fűződik mindenkinek rossz emléke ehhez a névhez, de mindegy. Ami kiakaszt, az az, hogy mindenkinek egy hülye p*csa/plázacica jut róla eszébe. Akkor most mindenkiről automatikusan ezt gondoiljátok, akinek ez a neve, minden ismeretség nélkül? Ha nem tudnátok, nem az ember dönti el, hogy milyen neve legyen, hanem a szülei, úgyhogy név alapján nem kell elítélni.

Amúgy szerintem így, hogy Vivien, még egész tűrhető, de becézve már nem olyan jó.

2010. aug. 3. 15:48
 34/36 anonim válasza:
60%
Az én kislányom is Vivien, nekem is nagyon tetszik a név.Szerintem azoknak nem tetszik a név akit pl. ugy hívnak hogy Rozsika vagy Piroska vagy Klarika(már elnézést mindenkitöl, nem sértegetni akarok), mert ez egy nagyon modern név és idegesití egyesek fülét.Én imádom...
2010. aug. 19. 15:41
 35/36 anonim válasza:

Nekem is ez a nevem, én szeretem, kisebb koromban morogtam érte, mert túl komolynak tartottam a Vivient, ezért mindig Vivi voltam mindenkinek.

Felső tagozatban meg gimiben elkezdtek magázni úgy, hogy ott lettem egyes tanároknak Vivien, de általánosságban Vivinek szólítanak, meg barátok néha Vivus-oznak (meg egy csaj Vivcsi-zik de csak poénból, mert vele azon röhögtünk, hogy mennyi "hiperszupcsi" szó van manapság és hogy rühelljük).

Amúgy én a jelentése miatt szeretem, elő/eleven, igen ez illik rám.

Büszke vagyok a nevemre és semmi pénzért nem változtatnám meg.

Egy dolog van viszont amit nem értek, régen egy tanárom, 3év után is rendszeresen le Evelinezett, még általánosban. Gimiben már háromszor fordult elő múlt évben (van egy Evelin nevű osztálytársam, de nem hasonlítunk kicsit sem), idén meg egyszer egy olyan tanár aki osztálytársamat nem is tanítja. Olyan hasonló a két név?

2010. okt. 3. 15:38
 36/36 anonim ***** válasza:
46%
Na, ha utálod, akkor most még jobban utálni fogod, mert megosztom veled, mit jelent a Vivien. Tökély. Tökéletesség. Na ez a Vivien. Mert ha hiszed, ha nem, a legszebb név. A válasz mindenre. Ráadásul olyan hatással van az emberi agyra, hogy egy alapjáratban szép nőnek meg tudja kétszerezni, de akár háromszorozni is a szépségét az, ha Vivien a neve. A legtöbb ember agyát, legalábbis.
2013. febr. 6. 21:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!