Vélemény a Vivien névről?
nekem tetszik attól függetenül, hogy az összes vivien akit ismertem szörnyű volt.
de csak úgy tetszik a név hogy vivien, becézve már nem
Én a párjait is idesorolnám: Evelin, Cintia ( így írják egyáltalán?! ), Dzsennifer stb.
Pfujjj!
Magyar embernek...
A becézésektől meg alapból ki vagyok akadva, inkább vegyék már a fáradtságot ( legalább )a kedves szülők, hogy kimondják a teljes verziót, ha már ilyen cuki nevet aggattak a szemük fényére.
A fent említett verziókat egy családon belül véltem felfedezni ráadásul.
Az ilyentől jobb esetben is hányok...
Bocs!
Szerintem szép név.
Utolsó, kiváncsi vagyok, hogy neked milyen ősmagyar neved van. Annak kell lennie, ha annyira ellenzel minden más nevet.
??
Nem ertelek, mi az, hogy ellenzek minden mas nevet? Egy nevrol van szo, a Vivienrol. Errol szol a kerdes. Leirtam, hogy nem tetszik. Ebbol hogy szurted le azt a tanulsagot, hogy minden mas nevet ellenzek?
Kulonben sem ertem, miert kell lepontozni, ez egy velemenykero kerdes volt, es szerintem egyertelmu, hogy ilyen szempontbol hasznos valaszt adtam - leirtam a velemenyem. Ja, hogy ez masnak nem tetszik..? Elkepeszto.
Egyebkent a sajat nevemert sem vagyok oda, ha ez megnyugtatja a lelked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!