Vélemény a Vivien névről?
Figyelt kérdés
Nekem ez a nevem..Teljesen ki vagyok tőle akadva:S:D utálom :S2009. márc. 22. 14:47
21/36 anonim válasza:
nem bántásért mondom, de nem is csodálom, h utálod:S
22/36 anonim válasza:
én imádom, de én elfogult vagyok, mert a szerelmemet is így hívják :)
23/36 anonim válasza:
ugyanolyan, mint a többi. Ebből a névből nem következik semmi, sztem nem lesznek előítéletek a nevet olvasva v hallva
24/36 A kérdező kommentje:
de mondjuk azt nem értem, hogy egy nevet hogy lehet utálni, mondjuk énis írtam hogy utálom, de azért nem olyan szinten hogy meghalok bele:D:D
amúgy köszönöm a válaszokat:) (ujabb becenevem.. vivcs.. :S xD)
2009. júl. 20. 13:53
26/36 anonim válasza:
De miért? Én nagyon szeretem és nekem nagyon tetszik a Vivien név. Angol eredetű Magyarországon már a 90-es években igen gyakori név volt. Rokon név: Viviána
Szerintem nagyon szép név.:)
27/36 anonim válasza:
Amúgy engem Cintiának hívnak és olvastam itt régebbi válaszolótól, hogy utálja és hányni tudna ettől a névtől. Én nem így gondolom, igaz nekem nem tetszik a nevem, de ettől függetlenül még nem utálom.
28/36 A kérdező kommentje:
köszi nektek is!
a legjobb barátnőm Cintia, és így leírva ő is utálja, ezért úgy írjuk a nevét hogy Cynthia.:D nekem tetszik.:)
2009. júl. 20. 20:52
29/36 anonim válasza:
szerintem szép név, sokkal jobb mint a vera. (már bocsánat az összes verának, nekem nem tetszik) a verában van v betű és r betű ami (hogy mondjam... ) elég idegenül hangzik. a viven névben is ugyn van v betű, de ellensúlyozza a n és az e betü. nekem az a véleményem. lehet, hogy hülyeség.
30/36 anonim válasza:
Nekem nagyontetszik:P
Engem így hívnak..
Kedvenc becézésem a Wivoo...Wivcsoo
Olyan sok becézése van,hogy sztem jó név:]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!