Nekem tetszik ez a név ugy önmagában.Hogy hogy értem azt hogy önmagában?Ugy,hogy akiket ismerek vivien nevű lányokat mindegyikkel elég rossz tapasztalataim vannak és ez által nem tetszik.De ha nem gondolok erre a kis incidensre akkor nagyon szép név.
2009. márc. 22. 16:01
12/36 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek az eddigi válaszokat:)
örülök hogy sokak szerint azért annyira nem gáz. persze azt is megértem ha vkinek nem tetszik, nekem a vivien az olyan szigorúan meg komolyan hangzik, engem mindig vivinek hívnak. de már ehhez kitaláltam azt a nevet is, hogy vivetta, ez jobban tetszik.. :D
2009. márc. 22. 16:15
13/36 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. túl mű, tizenkettő egy tucat, flancos név.
2009. márc. 22. 16:15
14/36 anonim válasza:
Kedves Kérdző!
Nyugi, az Eszter illetve az Ágnes szintén rideg hangzású nevek, mégis szépek a maguk nemében.
A Vivien meg elmegy, mert mára nem a divat miatt hívnak így egy csomó kislányt, illetve nőt, hanem azért, mert beépült a kultúrába a rokonaival együtt.
2009. márc. 22. 16:19
15/36 anonim válasza:
Szerintem is szép név. :)
2009. márc. 22. 16:24
16/36 anonim válasza:
Szerintem nem túl szép,de ha már ezt a nevet kaptad,légy rá büszke!:)
2009. márc. 22. 17:10
17/36 anonim válasza:
nekem nem tetszik. és nem értem, miért pontozzák le azokat, akik azt mondják, h nem tetszik. a kérdés az volt, h mi a VÉLEMÉNYED.
2009. márc. 22. 17:42
18/36 anonim válasza:
Nem rossz név ez! :) Olyan kis csacsogós :)
De én nem becézném, mert szerintem eredetijében a legszebb.
Szerintem egyébként ha idősebb leszel, akkor meg fogsz vele barátkozni. Én legalábbis így voltam a sajátommal :)
2009. márc. 22. 18:08
19/36 anonim válasza:
Ha egy olyan ember neve akit szeretek, biztos szép név. Van olyan barátnőm is akit imádok. De a Vivien név nekem azért nem szimpatikus azért mert sok-sok rossz emlékem van róla. Amúgy neked , ha ismernélek biztos szép lenne.
2009. márc. 22. 19:49
20/36 anonim válasza:
Van egy másik változata, a Bibiána, amely nagyon tetszik, de mivel a névadásban kicsit konzervatívabb vagyok, valószínűleg a lányom születési anyakönyvi kivonatára valami klasszikusabb, régebben meghonosodott nevet adnék. A Mensa HungarIQa egyik tagja is ezt a nevet viseli (Balanyi Bibiána).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!