Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Megfenyegetett...

Mit csináljak? Megfenyegetett az osztályfőnököm!

Figyelt kérdés
Már többször próbáltunk a ballagást,és nekem kell mondani egy beszédet is majd. Azt mondta aki nem jön el,megfogja buktatni,és nem érdekli,miért nem jött el. Bárányhimlős lettem,és ugye így nem mehetek közösségebe,most mit tegyek?Igazolást kér majd?Vagy mi?
2011. jún. 7. 14:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Menj be himlősen, és fogj kezet a tanárral. :D
2011. jún. 7. 14:54
 2/9 A kérdező kommentje:
-.- Most ez a vicces válaszod,sokat nem segített rajtam..
2011. jún. 7. 14:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Hívd fel és mond meg neki.Ha azt mondja akkor őt nem érdekli akkor bemész és ahogy az előttem író mondta fogj vele kezet és azt is megbánja, hogy megismert:)
2011. jún. 7. 14:59
 4/9 anonim ***** válasza:
Mondd el aszüleidnek és ők hívják fel telefonon, hogy ez van.Hidd el két felnőtt ezt megbeszéli, egyébként biztos csak indulatból mondta.
 5/9 anonim ***** válasza:
Szülőkkel nem pofáznak annyira, kérd meg szépen anyukád vagy apukád, hogy magyarázza el neki határoozottan, hogy te BETEG vagy és hangsúlyozza ki, hogy NEM mehetsz.
 6/9 A kérdező kommentje:
Tuti,hogy megteszi ismerem már ahhoz elég jól.Azzal fo jönni,hogy nem tisztelem meg ezzel a tanáraimat.. Nagyon jó lesz,hogy 8.ben vizsgázhatok miatta..
2011. jún. 7. 15:16
 7/9 anonim ***** válasza:

Jahj nem lesz semmi.

Sokszor hallottam mar ezt a szoveget es valamilyen szinten meg is ertem, massal nem tud fenyegetozni szegeny.

Am a kiiras kb. mint vmi bulvarhir cime azt hittem vmi sokkal komolyabb tortent xD

2011. jún. 7. 15:28
 8/9 anonim ***** válasza:

HÁHÁHÁ!XD am én lesz$z@rnám, már le kellett volna zárnia titeket :D

minket is lezártak, és a legtöbben nem tanulunk semmitse xD mi is ballagunk, és aszondja tanárnő, h a mi szégyenünk lesz ha elrontjuk a műsort, és készxd(pedig valaki elfogja rontani, ha nem más, akkor én-.-)

2011. jún. 7. 16:17
 9/9 anonim ***** válasza:
A ballagás idejére már le kell, hogy zárjon. Olyan nincs, hogy nem. Mivel a tanév utolsó napja előtt 3-4 nappal van egy tanári konferencia, ahol lezárják a diákokat. Így tehát, ha nem mész el, már hiába is akar bármit. Plussz ott van az is, hogy nem azért nem mész, mert nincs kedved, hanem mert beteg vagy.
2011. jún. 7. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!