Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Osztályfőnököm mitadhat...

Osztályfőnököm mitadhat ezert? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

utolso 2 orarol eszoktem ugy hogy megsem kerdeztem tole hogy elmehetek-e és a kapuban találkoztam vele (a sulinál) és kérdezte hogy hovahova énmeg mondtam hogy gondja van anyámnak a boltunkban

közben meg édesanyám rosszullett

mittud csinálni velem

(jellemzem a tanárt:1 büdöszájú 50 es éveiben járó virtiglis komunista tanár aki gyűlöl engem meg vagy 10 osztálytársamat a 22 főböl)

osztályfőnökit kapok?

2010. nov. 18. 12:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Anyukád igazolja, hogy miatta kellett elmenned és kész.
2010. nov. 18. 12:13
 2/3 anonim ***** válasza:
ezért nem adhat osztályfőnökit. lesz két igazolatlan órád. amúgy meg miért nem mondtad el h anyukád rosszul van? simán elengedtek volna.
2010. nov. 18. 12:14
 3/3 anonim ***** válasza:

1) ha kiderül a dolog, akkor jó esetben kapsz két igazolatlant, rosszabb esetben akár osztályfőnökit is adhat (kb. mindenféle indokkal be lehet már írni a gyerek ellenőrzőjébe)

2) attól, hogy a tanárod paraszt, neked be kell tartanod a szabályokat, szval az nem mentség, hogy pikkel rátok... lehet, hogy pont az is a baja veletek, hogy nem tartjátok be a szabályokat?

2010. nov. 18. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!