Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért ilyen az osztályfőnököm?

Miért ilyen az osztályfőnököm?

Figyelt kérdés
Mindenképp arra kötelez hogy táncoljak egy ilyen rendezvényen holott nem kötelező... de csak azért mert a többiekre is ráeröltette és akkor hogy nézne már ki hogy én nem. De annyira idegesítő hogy most már vége lett ennek a bálnak de azt akarják hogy táncoljuk el mégegyszer az egészet és erre kitalálta hogy hát akkor én is álljak be mert akkor nem jönne ki az egész tánc meg újra kellene tervezni -.-'' hát őszintén szólva sz*rok az egészbe mrt nem én akartam ezt. És most fel vannak háborodva. Szerintetek ez normális?
2011. febr. 8. 17:26
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem normális. Senki sem kötelezhet arra, amit Te nem akarsz. Jogosan vonhatod vissza a felkérést, ha nem akarsz akkor nem lépsz fel. Lehet helyetted valaki mást felkeresni, aki beáll a te helyedre.

Ha engem kényszerítenének erre, ha nem akarnám az egészet, akkor is nemet mondanék. Meg amúgy sem szeretem, ha megmondja helyettem más, hogy mit csináljak.

Úgyhogy meglehet nekik mondani, hogy keressen mást, nem lesz ez olyan nehéz feladat.

2011. febr. 8. 17:32
 2/8 Cory Rose ***** válasza:
50%
Szerintem ha mindenki táncol, te is nyugodtan mehetsz. Nem fogsz belehalni. A munkahelyeden is gondolom majd így viselkedsz a főnököddel szemben.
2011. febr. 8. 17:33
 3/8 Cory Rose ***** válasza:
De egyébként természetesen nem kötelezhet rá, szóval végülis a te döntésed, hogy táncolsz-e vagy sem.
2011. febr. 8. 17:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Utolsó, te elég bunkó lehetsz látom, mindenesetre megértő az tuti nem vagy.
2011. febr. 8. 17:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem kötelezhet rá, és elég erőszakosnak tűnik, pedig pedagógus lévén megérthetné a dolgot. Mondd el neki, hogy nem szeretnél fellépni, légy határozott és ne hagyd magad. Ha már először is elfogadta volna a döntésed, akkor most nem lenne ilyen gond, hogy át kell írni a koreót.
2011. febr. 8. 17:52
 6/8 Cory Rose ***** válasza:
50%
Mit kell ebben megérteni? A kérdező szimplán hisztizik, mert nincs kedve táncolni, és inkább tervezzék újra miatta az egész koreográfiát. Ha el lenne törve a lába talán megérteném.
2011. febr. 8. 17:59
 7/8 anonim ***** válasza:

"

Mit kell ebben megérteni? A kérdező szimplán hisztizik, mert nincs kedve táncolni, és inkább tervezzék újra miatta az egész koreográfiát. Ha el lenne törve a lába talán megérteném."

Mert ha mondjuk neked nincs kedved semmihez, de ha mások rád akarják erőszakolni, de neked még akkor sincs hozzá türelmed és kedved, akkor beleméssz?

Ne legyél már ennyire naív, komolyan. És ha nem szeret szerepelni? Nem lehet mindenki olyan, hogy egyből igent mond ilyenre. Főleg nem úgy, hogy ráakarják szinte már kényszeríteni.Gondolkozzz már-.-

Ha nemet mond akkor nemet, fogják fel.

2011. febr. 8. 18:01
 8/8 A kérdező kommentje:
Cory Rose: én már korábban is megmondtam hogy nem táncolok az ofőnek akkor ok volt csak amikor kiszálltak egy csomóan akkor mondták azt hogy akkor táncoljak én is, és most vérig vannak sértve hogy mi az hogy cserben hagyom őket. Pedig én előre megmondtam hogy nem fogok. Most rámeröltették de így sem fogok. Nehogymár én szívjak mások miatt. Egyébként meg az sem érdekel ha újra kell tervezni az egész koreográfiát. Benne vagyok a közösségi dolgokban de ebben nem és megérthetnék igazán. Amúgymeg nem értem miért kellet az igazgatónak úgy megígérnie hogy minket nem kérdezett meg
2011. febr. 8. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!