Mivel lehet idegelni a FELSŐ szomszédot?
Ja, nagyon humoros :/
Inkább a többi szomszéddal próbálj beszélni, ha ezzel nem megy, lehet nem csak neked megy az idegeidre.
Nem vagyok bajkeverő. Próbáltam beszélni vele nem 1x. De amikor próbálok aludni este 11-11:30 körül, mert másnap 3:40-kor kelek és Ő elkezd vihogni vagy 10 percen keresztül, utána meg rohangál még este a laminált padlón cipőben az még ugye elmegy egyszer-kétszer. Ja és tologat valami széket.Legutóbb felmentem hozzá /másnap/ és azt mondja jó kedve volt. Mondtam oké de minden nap ESTE? És becsapta az ajtót. Ezért írtam ki ezt a kérdést. Ahoz már hozzászoktam, hogy estefelé mikor tusolnak, akkor gusztustalanul a vízbe fújják az orrukat és ugye ez lehallatszik. Ezért nem szóltam még egszer sem. De így egész nap tiszta ideg vagyok mert nem alszok.
Én 2 napja megfogadtam, hogy minden hajnalban mikor megyek dolgozni felcsengetek hozzá. Eddig csak ez jutott eszembe. A pizzás ötlet nem rossz de már így is nagy darab szerencsétlen :). Ragasztóval nem zárom be őket, persze hogy egésznap itt röhögjenek felettem, neeem. Fosós, szarós ötleteket nem kellene, nem akarom a lépcsőházat rongálni.
Köszi az eddigi gyors válaszokat. Jöhet még :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!