Mivel lehet idegelni a FELSŐ szomszédot?
Seprűnyéllel bökdösd a plafont :D
Ha kipróbáltad mesélj, én élem az ilyet :D Ja és csengess be hozzájuk és fuss el. Tudom, rettentő gyerekes, de szerintem ez még 40 évesen is rohadt nagy poén.
Fúj ez a tojás állati :DDDD
De szégyellem magam, amikor ilyeneken röhögök, mert alapvetően egy komoly ember vagyok, de ennek nem bírok ellenállni. A mai napig képes vagyok becsengetni és elfutni. Ez körömcipőben és kosztümben gyönyörű szokott lenni :D
Amivel a mi alsó szomszédunk minket. (De jó, hogy már elköltöztünk!) Az tiszta idegbeteg nő volt, már mindenki utálta.
Naponta ötször feljött, hogy dübörög a gyerek, reng a csillár olyan ugrálást rendez (még jó, hogy nem is ugrált), miért mászkálunk cipőben, olyan zaj van, hogy nem lehet kibírni. Zavarta, ha fürdővizet engedtünk, ha lehúztuk a WC-t, ha centrifugáztunk, ha porszívóztunk, gyakorlatilag minden. Naponta ezerszer feljött, de komolyan. Leejtettem valamit, és már csengetett, és ordítozott, hogy nem bírunk kulturáltan élni, mint a ...ok, takarodjunk tanyára, moderáljuk magunk, és repkedett az anyázás.
Ezen kívül minden lehetséges nyíláson olyan cigarettaszag áradt tőle, hogy nem lehetett szellőztetni, de így is mindig lehetett a mi lakásunkban érezni.
Ennek a továbbfejlesztett változata, mikor már elfáradt a lépcsőzésben, és a radiátorcsövet verte. Gyakorlatilag amit megmozdultunk. Pl. féjem délutánosból jön haza, fél 11-kor, ez az állat meg üti a csöveket, persze, hogy sírva kelt fel a két éves gyerek. Amivel persze nincs gond.
Garantált, kipróbált módszer.
Heteken belül az őrületbe kergetett.
De miért akarod idegelni õket?
Inkàbb értelmesen meg kellene beszélnetek, hogy mi a probléma, mert igy inkàbb el fog durvulni közöttetek a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!