Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Féltek a "Betörőktől"?

Féltek a "Betörőktől"?

Figyelt kérdés
2009. márc. 12. 20:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
97%
Nem. Minek? Ha félek, ha nem félek, úgyis betörnek ha akarnak.
2009. márc. 13. 02:02
 12/21 anonim ***** válasza:
87%
nem. első körben pi.csá.n lőném a betörőt ha betévedne a házamba.
2009. márc. 13. 04:26
 13/21 anonim ***** válasza:
96%

Nem, de nem ajánlom senkinek, hogy betörjön hozzám! :)

Mert eltöröm a kezét és beleállítom a hátába.. XDD

2009. márc. 13. 15:46
 14/21 anonim ***** válasza:
95%
Én nem félek. Nekünk igaz 3 kutyánk van, de ebből 2 ha idegent lát azonnal menekül, a 3.-nak meg nincsen foga. De mivel még sosem tapasztaltam betörést, még ismerősöm sincs, akihez valaha betörtek volna, így nem félek. Néha azért eljátszottam a gondolattal, mi lenne ha alapon. Ilyenkor általában mindig rátámadtam a betörőre egy vastag könyvvel, vagy lapáttal, de nem tudom mit tennék, ha egyszer egy igazi jönne. :) Ha a betörőtől nem is, de régen bérházban fokozottan rettegtem attól, hogy valaki rémisztő alak felnéz az utcáról az erkélyen át, vagy hirtelen ott terem az ablakban pár méter magasban. Most kertesházban lakunk, így életszerűbb ez az ablakban felbukkan egy idegen ember, ezért mindig be van húzva a függöny ha kint sötét van. Nappal nem tartok ettől.
2009. márc. 13. 19:47
 15/21 anonim ***** válasza:
Én félek, mivel egyszer átéltem egy betörési kisérletet. Barátoméknál voltunk, nyáron éjjel nyitott ablaknál aludtunk. Elég elhagyatott volt a ház, mert előtte albérlő lakott ott, mi meg azon a héten költöztünk be. Kívülről tényleg úgy nézett ki, mintha nem lakna ott senki, még a füvet sem volt időnk lenyírni, meszelés, festés volt folyamatban, csak a kis szobát laktuk még. A betörők körbejárták a házat, nyitott ablakot keresve, gondolom azért, hogy ne kelljen üveget törni, zajt csapni, és nyilván azt gondolták, hogy üres a ház. Az ágyunk pont az ablak alatt volt. Én arra ébredtem, hogy párom bevágja az ablakot és ráordít vkire, hogy takarodj... Durva volt így ébredni. Látni csak vmi sötét alakot láttunk. Majd utána annyit, hogy a sötétben a kerítésen mászik át vki, kihívtuk a rendőröket is. Komoly betörők lehettek, mert menekülés közben az egyikük még a papucsát is elhagyta :D Így utólag már vicces, de akkor nagyon sokáig álmodtam ezzel, és féltem egyedül otthon. Majd hoztunk egy kutyát is házörzőnek. Most panelban lakom, itt az emeleten már legalább attól nem kell félnem, hogy az ablakon bemásznak...
2009. márc. 20. 23:14
 16/21 anonim ***** válasza:
Hát hozzánk is kb úgy törtek be, mint az utolsóhoz. Hétfőn este 22:03 körül zajra lettem figyelmes. Nem nagyon foglalkoztam vele, mert a felettem lakó is pakolhatott volna éppen, vagy kintről a kukával is szórakozhattak volna éppen. Kicsit gyanús volt, amikor már kb. 20 perc után is hallottam, hogy valaki nagyon matat a fürdőszoba felől (az én szobám pont a fürdő mellett van, és a két ablak olyan 2 méterre van egymástól), és pukkanást hallottam. Ekkor hallottam, hogy apám rohan ki a fürdőbe, és kiabál, hogy, mit csinálsz?? Ekkor már nyilvánvaló volt, hogy az ablakon bejött valaki. Pedig nekem meg nem fordult, hogy valaki beakar törni hozzánk.Szóval. Kirohantam én is, és láttam, hogy a betörőnek a lába bent van, és lóg ki a fürdő ablakon. Hívtam a rendőrséget, de mire kijöttek, addigra lelécelt a betörő. Egy cipője viszont bent maradt a fürdőszobában. Nyomozás, minden volt, nem jutottak sokra, mert kesztyűvel próbált betörni. De végül sikerült elkapni, mert még aznap este kb. két utcával arréb próbált betörni. Mellesleg nem nagyon tudok azóta nyugodtan elaludni. Tudom, hogy nem nagy szám, de akkor is bef.stam egy kicsit :S.
2010. ápr. 29. 20:34
 17/21 anonim ***** válasza:
én nagyon
2010. máj. 23. 15:27
 18/21 anonim ***** válasza:

nem igazán, kb 10 kés van a szobámban amit a hátába dobnék :D

meghát ugye 4 kutya nem nagyon engedné be..... :D

2010. jún. 2. 21:37
 19/21 anonim ***** válasza:
Ha lőfegyver nélküli betőrőről volna szó,akkor inkébb őt kéne félteni,mert marhára összetőrném, utána meg kocsbaraknám és három utcával odébb kivágnám az út közepére. Egyszerüen nem birom elviselni az ilyne gané embereket. Fegyveres betőrő elég húzós.Abból nem sül ki semmi pozitív.Ha meg alvás közben lepne meg,annak sem örülnék tulzottan.
2010. szept. 27. 01:52
 20/21 anonim ***** válasza:
én nagyon félek tőlük.kertes házbn lakunk... már volt sok betörés ezen a településen..és sokszor fényes nappal törnek be vagy amikor alszanak..éjjel ki se merek mozdulni az ágyból mert félek. ezvan xDD
2010. okt. 5. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!