A csövesek mért nem nyírják ki magukat?
Tudom, elsőre elég bunkó kérdésnek tűnik, de ha végiggondolom nem tudom, hogy miért nem ölik meg magukat.
Ha hiányoznának valakinek, akkor az biztosan segítene rajtuk, tehát ha meg is ölik magukat akkor azzal nem ártanak a szeretteiknek, mert nincsenek. Jobb életük biztosan nem lesz, csak szenvednek az utcán, de miért?
Én ha odakerülnék biztosan kinyírnám magam.
Már elnézést de ezek az emberek nem oda születtek!
Miért ne lehetne köztük szocializált?Az életkörülményeik és a sors tette ezt velük!Sok hajléktalan be jár dolgozni akár hiszed akár nem!Nem szokásom hazudni!És nem élek álomvilágban sem!Ha neked nem lenne lakásod, munkád ,hozzátartozód aki segít Te is épp ide sűjednél ha már kilátástalannak látnád az életed!Mint az a sok ember aki nem tud élelemhez jutni naponta, mert a maffia a kezében tartja mert amit koldul annak a 90%-át le kell adnia!Te is épp úgy néznél ki mint ők ha nem lenne pénzed tisztálkodószerekre és nem tudnád a tisztálkodást megoldani mert még a nyilvános wc-ből is kiküldenének!Sok köztük akinek nem kajára kell a pénz amit kér hanem italra meg cigire!Nem én élek álomvilágban hanem Ti!Igen sok hajléktalannak nincs állása Sőt a legtöbbnek!De ne általánosítsunk!És még ha benned nincs is jó akarat feléjük akkor is van bennük szeretet még ha te ezt nem is hiszed el!Még jó,h.nem Tőled függ a dolog!
Már ne is haragudj kedves utolso, de te általánositgatsz folyton. Imersz néhány embert aki az utcán él és dolgozik és akkor máris minden csöves hu de szocializált?
Mondtam, hogy elismerem, hogy vannak köztük, akik próbálnak ellene tenni de nem ez a jellemző és neked is be kéne látnod h a többség nem olyan mint akiket te ismersz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!