Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egész nap nyírják a füvet....

Egész nap nyírják a füvet. Mit tanácsolsz: őrüljek, vagy inkább fulladjak meg?

Figyelt kérdés

Ha bezárom az ablakot, meleg van és fülledt a levegő. Ha kinyitom, jelen pillanatban három helyről hallom az ősrégi fűnyírók berregését.

Te mit választanál: a fulladásos halált, vagy az idegösszeroppanást? XD

2010. jún. 6. 16:20
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Néhány percre kinyitnám az ablakot, hogy szellőzzön a ház. A továbbiakban bezárnám.
2010. jún. 6. 16:27
 2/10 anonim ***** válasza:
Bármit csinálsz megfulladsz, nekem reggel óta nyitva van minden nyílászáró, elviselem a gyerekzsivalyt, mégis megsülök.
2010. jún. 6. 16:36
 3/10 A kérdező kommentje:

Van benne valami...

Az előbb abbahagyták egy kis időre, és olyan jó kedvem lett :D

2010. jún. 6. 16:43
 4/10 anonim ***** válasza:
Holnap egymás után menj át hozzájuk, kérd kölcsön a fűnyírójukat, és sose add vissza! :D
2010. jún. 6. 19:35
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha nekem olyan gyenge lenne az idegrendszerem, hogy ilyesmitől ideges lennék, akkor a fulladásos halált választanám.
2010. jún. 6. 19:36
 6/10 A kérdező kommentje:

Hm.. jó ötlet :)

Lehet, hogy az utolsónak igaza van, úgyhogy még megfontolom a tanácsát XD

2010. jún. 6. 19:39
 7/10 anonim ***** válasza:

Ez nem tanács volt, csak egy vélemény.

Furcsa is lenne, ha zavarna a fűnyíró, főleg, mert itt mennek az ablakom előtt a villamosok, buszok és autók. Tehát, bármikor, ha kinyitom az ablakot, akkora zaj van, mintha 2 fűnyíró berregne egyszerre a fülembe.

2010. jún. 6. 19:53
 8/10 A kérdező kommentje:
Meg tudom érteni, én a vonat mellett lakom. Néha olyan, mintha földrengés lenne...
2010. jún. 6. 20:27
 9/10 Ammarilys ***** válasza:
a környéken az ÖSSZES kutyaugatást hallgatom,multkor a szomszéd eldöntötte hogy fát fűrészel,de érted,folyamatosan,azt hittem begolyózok!nem egyszer megtörtént hogy idegességemben,kiorditottam a kutyáknak,hogy fogják már be,dehát ezzel nem értem el semmit,csak levezettem a feszültséget :D
2010. jún. 7. 00:42
 10/10 A kérdező kommentje:

Ha már a fűrészelésnél tartunk, van az utcában egy férfi, aki minden szombat reggelt azzal indít, hogy valamit elkezd fűrészelni, köszörülni (nem a torkát :D), tehát folyamatosan építkezik, csak azt nem tudom, hogy hova, mert már egészen késznek tűnik a ház o.O ...

Van, hogy vasárnap is folytatja, ilyenkor elég sok látogatója szokott lenni. Sorban mennek hozzá a szomszédok, hogy hagyja már abba XD

2010. jún. 7. 01:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!