Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A csövesek mért nem nyírják...

A csövesek mért nem nyírják ki magukat?

Figyelt kérdés

Tudom, elsőre elég bunkó kérdésnek tűnik, de ha végiggondolom nem tudom, hogy miért nem ölik meg magukat.

Ha hiányoznának valakinek, akkor az biztosan segítene rajtuk, tehát ha meg is ölik magukat akkor azzal nem ártanak a szeretteiknek, mert nincsenek. Jobb életük biztosan nem lesz, csak szenvednek az utcán, de miért?

Én ha odakerülnék biztosan kinyírnám magam.

2011. máj. 15. 13:05
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
65%
te miért nem ölöd meg magad?
2011. máj. 15. 13:10
 2/18 anonim ***** válasza:
83%
Nagyon szerencsétlenek. Nekik is vannak "kis örömeik". Az életösztönük meg erősebb, mint a miénk.
2011. máj. 15. 13:11
 3/18 A kérdező kommentje:
Jó kérdés, társadalmi elvárás meg még talán elérhetek valamit. De ha az utcára kerülök akkor már úgyis vége.
2011. máj. 15. 13:11
 4/18 A kérdező kommentje:
De miért erősebb? Miért akarnak még élni?
2011. máj. 15. 13:12
 5/18 anonim ***** válasza:
73%
Nem, ez nem bunkó kérdés, inkább bárgyú. Ennyire közöd nincs az élet dolgaihoz, az szinte fájdalmas.
2011. máj. 15. 13:20
 6/18 anonim ***** válasza:

Már miért lenne vége?

Sok hajléktalannak volt ill. van családja csak éppen a ,,kedves"feleség,vagy férj miatt került utcára!

Sok hajléktalan bejár dolgozni a munkahelyére de nem keres annyit,h.egyedül fent tartson egy albérletet!

Én találkoztam olyan hajléktalannal akiről senki sem mondta volna meg,h.az!Mert tiszta volt és dolgozni járt!

A hajléktalanoknak is van magán életük,érzelmeik,vágyaik,

álmaik! Ők is szeretnek és bizony őket is szereti valaki!Minden ember tartozni akar valakihez,valahova!

Szerintem gondolkodj el ezen mielött megfogalmazol még egy ilyen bántó kérdést!!!!!Sok hajléktalan szocializáltabb szerintem mint Te, mert nem jutott volna ilyen kérdés az eszükbe!

2011. máj. 15. 13:22
 7/18 A kérdező kommentje:

Ezzel nagyon okosat mondtál kedves 3. :)

De az ilyen bulls**t jellegű dolgoktol kérlek kíméljetek.

2011. máj. 15. 13:22
 8/18 anonim ***** válasza:
Mert alapvető emberi ösztön az élni akarás!
2011. máj. 15. 13:24
 9/18 A kérdező kommentje:
Azért szerintem van különbség aközött amit a kedves 4. válaszoló írt és a nagy csöves átlag között. Én azokról beszélek akik ott fekszenek egész nap az aluljáróban a saját piszkukban. Az ilyen ember sehova nem fog eljutni az is biztos.
2011. máj. 15. 13:24
 10/18 anonim ***** válasza:
52%
Az élni akarás nem függ a szeretettől. A vírusok és paraziták is élni és szaporodni akarnak. A hajléktalanok munka és erőfeszítések nélkül élnek, a többi normális ember által létrehozott társadalom javaiból csipegetve, a társadalmi kötelességeket messze elkerülve. Elfoglalják a köztereket, közpadokat, felelőtlenül büntetlenül bemocskolnak, összeszemetelnek mindent a környezetükben.
2011. máj. 15. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!