A csövesek mért nem nyírják ki magukat?
Tudom, elsőre elég bunkó kérdésnek tűnik, de ha végiggondolom nem tudom, hogy miért nem ölik meg magukat.
Ha hiányoznának valakinek, akkor az biztosan segítene rajtuk, tehát ha meg is ölik magukat akkor azzal nem ártanak a szeretteiknek, mert nincsenek. Jobb életük biztosan nem lesz, csak szenvednek az utcán, de miért?
Én ha odakerülnék biztosan kinyírnám magam.
Már miért lenne vége?
Sok hajléktalannak volt ill. van családja csak éppen a ,,kedves"feleség,vagy férj miatt került utcára!
Sok hajléktalan bejár dolgozni a munkahelyére de nem keres annyit,h.egyedül fent tartson egy albérletet!
Én találkoztam olyan hajléktalannal akiről senki sem mondta volna meg,h.az!Mert tiszta volt és dolgozni járt!
A hajléktalanoknak is van magán életük,érzelmeik,vágyaik,
álmaik! Ők is szeretnek és bizony őket is szereti valaki!Minden ember tartozni akar valakihez,valahova!
Szerintem gondolkodj el ezen mielött megfogalmazol még egy ilyen bántó kérdést!!!!!Sok hajléktalan szocializáltabb szerintem mint Te, mert nem jutott volna ilyen kérdés az eszükbe!
Ezzel nagyon okosat mondtál kedves 3. :)
De az ilyen bulls**t jellegű dolgoktol kérlek kíméljetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!