Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan vészelted át a szüleid...

Alicell kérdése:

Hogyan vészelted át a szüleid válását?

Figyelt kérdés
Írjátok le hogy miért váltak, és hogy hogyan viseltétek :)
2011. máj. 8. 18:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Hogy miért váltak annak nagyonsok oka volt, nemtudom mi indította el a folyamatot. Nekem személy szerint nem esett rosszul, hisz legalább megszűntek a veszekedések és mindketten megtalálták a boldogságot más mellett. Szerintem mindenkinek joga van a boldogsághoz, szóval ha nem megy együtt, akkor csak a gyerek miatt ostobaság együtt maradni, mert csak a saját életüket cseszik el.
2011. máj. 8. 18:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem szerették egymást, mindegyik megcsalta a másikat... Ezért. Átvészeltem, mert már elegem volt a veszekedésekből nekem is. Viszont azt nem tartom igazságosnak, hogy összeszednek mindenféle idiótát, és lesz.arják a gyereket. Igenis várjanak vele, és igenis a gyerek miatt, ha már megszülték! Én megértem, hogy boldogok akarnak lenni, de a kötelesség az első, és hát ha már megszülettem, és a két kistestvérem is megszületett, akkor igenis foglalkozzanak velünk először! Egyébként nagyon hiányzik az, mikor még együtt éltek veszekedés nélkül. De ez már sosem lesz így. Nehéz feldolgozni...
2011. máj. 8. 18:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Hogy miert valt el? elkoltoztunk egy xar helyre a hugom egeszsege miatt ahol apam a haverjaival logott allandoan, anyam elment suliba es osszejott vki massal. Apamat keveset lattam mert mindig uton volt "uzleti ut" aztan anyum megelegele h ezek az uzleti utakbol nincs semmi. Akkor apum bekerult egy simlis uzletbe vszeg- azt a fickot aki belevitte egyszer meg am leutom vagy bortonbe juttatom. Am meg hozzajott az h gyerekkoromban eleg jol el voltunk anyagilag es aztan ez szepen elkezdett hanyatlani. En nem hallottam oket veszekedni. Viszont zavart h apam sosincs itthon, anyam boldogtalan es latom h mindenki halad es boldog- ahogy yerekkent elkezdtem atjarni baratnokhoz, nalunk meg semmi valtozas nincs mar nem utaztunk sehova, nem kirandultunk ilyenek, a vegen meg karacsonyfank se volt...

Aztan egy nap mint a filmekben anyam bejott a szobamba amikor delutan tanultam leult az agyamra es azt mondta h beszelnunk kell, elmondta h Budapestre koltozunk es elvalik aputol. Es en akkor orultem h na vegre tortenik valami, haladunk es nem csak telnek felettunk a napok.

Ezzel elvoltam igy sokaig.

Aztan amikor apum a kozos nyaralasrol- mert persze ha valnak akkor a gyerek mindent megkap. Es akkor elvitt minket nagyanyamekhoz mert anyummal ideiglenesen odakoltoztunk a haz fel volt ujjitva mondtak milyen jo lesz majd ott. De aztan ahogy leesett h apu mar nem lesz velunk meg annyit sem amennyit elotte akkor total kikeszultem amig anyuval beszeltek az eloszobaba en beultem az ablakba- hatalmas ablakok voltak lazan ra lehet ulnina belso parkanyra. Aztan amikor kerestek es megtalaltam es leszedtek a franciagyom nyomtam egy hatalmas bomboleses vergodest de mar keso volt...

Ezek utan am sok vitam volt apammal. Kozen total befordultam, tiszta depis lettem es kellett egy ev h ujra elkezdjek elni es ne zombikent kozlekedjek.

Erzelmileg am meg mindig kb. egy tini szintjen vagyok.

Mar nem banom h elvaltak de a sok koltozeses penzes vitas vagyonmegosztas stb.-bol kihagyhattak volna... Foleg h utana ok egy ideig nem beszelek egymassal es en voltam a kozvetito ami kibszottul kegyetlen!

2011. máj. 20. 22:33
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2011. máj. 22. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!