Hogyan vészelted át a szüleid válását?
Hogy miert valt el? elkoltoztunk egy xar helyre a hugom egeszsege miatt ahol apam a haverjaival logott allandoan, anyam elment suliba es osszejott vki massal. Apamat keveset lattam mert mindig uton volt "uzleti ut" aztan anyum megelegele h ezek az uzleti utakbol nincs semmi. Akkor apum bekerult egy simlis uzletbe vszeg- azt a fickot aki belevitte egyszer meg am leutom vagy bortonbe juttatom. Am meg hozzajott az h gyerekkoromban eleg jol el voltunk anyagilag es aztan ez szepen elkezdett hanyatlani. En nem hallottam oket veszekedni. Viszont zavart h apam sosincs itthon, anyam boldogtalan es latom h mindenki halad es boldog- ahogy yerekkent elkezdtem atjarni baratnokhoz, nalunk meg semmi valtozas nincs mar nem utaztunk sehova, nem kirandultunk ilyenek, a vegen meg karacsonyfank se volt...
Aztan egy nap mint a filmekben anyam bejott a szobamba amikor delutan tanultam leult az agyamra es azt mondta h beszelnunk kell, elmondta h Budapestre koltozunk es elvalik aputol. Es en akkor orultem h na vegre tortenik valami, haladunk es nem csak telnek felettunk a napok.
Ezzel elvoltam igy sokaig.
Aztan amikor apum a kozos nyaralasrol- mert persze ha valnak akkor a gyerek mindent megkap. Es akkor elvitt minket nagyanyamekhoz mert anyummal ideiglenesen odakoltoztunk a haz fel volt ujjitva mondtak milyen jo lesz majd ott. De aztan ahogy leesett h apu mar nem lesz velunk meg annyit sem amennyit elotte akkor total kikeszultem amig anyuval beszeltek az eloszobaba en beultem az ablakba- hatalmas ablakok voltak lazan ra lehet ulnina belso parkanyra. Aztan amikor kerestek es megtalaltam es leszedtek a franciagyom nyomtam egy hatalmas bomboleses vergodest de mar keso volt...
Ezek utan am sok vitam volt apammal. Kozen total befordultam, tiszta depis lettem es kellett egy ev h ujra elkezdjek elni es ne zombikent kozlekedjek.
Erzelmileg am meg mindig kb. egy tini szintjen vagyok.
Mar nem banom h elvaltak de a sok koltozeses penzes vitas vagyonmegosztas stb.-bol kihagyhattak volna... Foleg h utana ok egy ideig nem beszelek egymassal es en voltam a kozvetito ami kibszottul kegyetlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!