2-3 éves gyerek hogy birja a szülei válását, ha a szülők békések és nem haragban válnak el?
sajnos biztos hogy megviseli nagyon :(((( persze az a jobbik eset ha nem hallja a veszekedést, kiabálást stb, de akkor is valamennyire elveszti az apukáját
neki most még ti vagytok a világ, anya és apa a minden
és ha az egyik kiszáll, akkor ez a világ összeomlik :(
(pl az iszlám szerint tilos elválni a gyerek 3 éves koráig, valószínűleg ez sem véletlen)
olvass ennek utána szakirodalomban, hogy egy kicsi gyerek ezt hogy éli meg, és mire kell figyelni, hogy a lehető legkevésbé sérüljön
sajnálom :(
szia,
5 éves voltam, amikor a szüleim elváltak, csak arra emlékszek, hogy Anyu sokat sírt, Apu pedig folyton könyörgött Neki. ma már 26 évesen, saját családdal örülök, hogy anno így döntöttek, mert nagyon szép gyermekkorom, teljes életem volt annak ellenére is, hogy Ők külön mentek. sosem nevelt Anyum Apa ellen, igyekeztek megbeszélni a dolgaimat, ha találkoztak nem voltak viták, cirkuszok, minden családi rendezvényen szépen viselkedtek. 2 éve volt az esküvőnk és akkor nagyon büszke voltam Rájuk, mert együtt fogadták a vendégeket, együtt csinálták végig az egész napot és nagy boldogság volt ez nekem!!
szóval ezek "a csonka családban felnőtt gyerekek sérülnek és nem kapnak meg mindent" hozzászólások nem fedik a valóságot!! ha nem vagytok boldogok együtt, akkor nagyobb kárt okozol a kicsinek azzal, hogy együtt maradtok és végig nézi, ahogy rámentek mind ketten!!
nem fog emlékezni rá, remélem, amennyire lehet szépen megoldjátok a dolgokat már csak az Ő érdekében is!!
Ági
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!