Hogyan kezeljem egy jókapcsolat elflegmásodó fagyossá válását?
Figyelt kérdés
Hatalmas a dilemmám. Van egy házaspár, egyikük rokonunk is. Évek óta minden hétvégén összejártunk, sok-sok közös program, közös grillezés, esti összejövetelek stb stb Vesztemre munkakapcsolatba kerültnk, ügyfeleim lettek. Kiemelt figyelemmel jártam el. Egyszercsak elkezdtek olyan fagyosak és flegmák lenni. Rosszul értelmeztek egyet-s-mást és ugyan arra nincs gerincük, hogy megmondanák, hogy mi bajuk van, de azóta le vagyunk ...-va. Felénk sem nénznek. Nagyon rosszul esik, hogy ők néztek el valamit, mint utóbb kiderült, de a fagyosság megmaradt. Ezek szerint a több éves nagyon szoros jókapcsolat ennyire törékeny volt? Legszívesebben keményen beolvasnék nekik, de nem akarom, hogy úgy tűnjön, hogy még én magyarázkodom. Ha én is elkezdem őket utánozva a fagyoskodást, az meg nem én vagyok. Nem tudom mit tegyek.2008. júl. 20. 17:23
1/2 anonim válasza:
Szia. A legegyenesebb út, ha megbeszéled velük a dolgokat.
Hogy:- Úgy érzed, hogy haragszanak.
- Megbántottad valamivel őket?
- Mondtál valamit, ami számukra sértőnek tünt?
Beszélj érzéseidről, kérdezz egyenesen és nyíltan!!!
Lehet, hogy csak egy félreértés az egész. Vagy egy 3. jóakaró kavart be???!!!! Tisztázd mihamarabb!!! erzsók próbált segíteni.
2/2 anonim válasza:
Szerintem is próbáld tisztázni a dolgot. Főleg ha egyikük rokon, legalább annyival tartozik, hogy elárulja, mi a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!