Egy 14 éves lány mennyi idő alatt tud leadni kb 20 kilót?
Tornával és egészséges étrenddel. Nem úgy gondoltam, hogy pl naponta -1kg, stb... Köszi a választ :)
Amúgy én lennék ez, és kb ennyit kéne leadnom, hogy normális testsúlyú legyek. (csak megjegyezném, hogy nem 50 vagy 60 kiló vagyok most..)
BUNKÓK NE ÍRJANAK!! CSAK NORMÁLIS VÁLASZOKAT KÉREK. Köszönöm.

Szia!
Én 13 évesen 74 kiló voltam és 164 cm. Nyáron elhatároztam, hogy lefogyok! Sikerült. Egy nyár alatt 15 kilót fogytam. A fogyás 60%-a az étrenden múlik. Én elég keveset ettem és minden nap 1 teljes órát tornáztam. Minden nap megittam több mint 1,5 liter vizet és 5 órával lefekvés előtt nem ettem.
Nem volt a legegészségesebb dolog, de sokkal jobban érzem magam. Nem szedtem semmit és nem hánytattam magam. Az első hét a legnehezebb, ha izomlázad van, tornázz tovább, ne hagyd abba! Pár nap alatt hozzászoksz. Fokozatosan növeld a tornázás mennyiségét. A kevesebb evéshez is lassan hozzászoksz mert összébb szűkül a gyomrod.
Én most 170cm vagyok, 62 kg és 15 éves.
Remélem segítettem, sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!