Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha lenne 130 ezer forintotok,...

Ha lenne 130 ezer forintotok, amit ballagásra kaptatok mire költenétek, ami hasznos?

Figyelt kérdés
Én eddig arra gondoltam, hogy egy programozás könyvet fogok venni vagy 10 000-ért (Mesterséges Intelligencia)...
2011. ápr. 29. 22:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
neekem ys yrhac én is normálys vok!! hol laX?
2011. ápr. 29. 23:18
 12/16 A kérdező kommentje:
most te a nőtől kérdezed vagy tőlem?
2011. ápr. 29. 23:19
 13/16 anonim ***** válasza:

20/L vagyok.

Anno en is pont 130-at kaptam xD meg egy laptopot.

Ha nincs laptopod vegyel vmi konnyen hurcigalhatot, jol jon majd felsooktatasban!

Ha van akkor tedd felre, nem kell feltetlenul elkolteni.

En anno kolcsonadtam anyamnak, aztan korabbrol is volt meg penzem, meg utana is szereztem meg, vegul abbol mentem Franciaorszagba snowboardozni, meg teljes felszerelest vettem: snowboard, kotes, cipo, gatya, profi dzseki, alaoltok, kesztyu, sapka stb.

2011. ápr. 30. 08:26
 14/16 A kérdező kommentje:

zsír!!! én tavaly nyertem egy halom pénzt és vettem laptopot.. :D

Am felsőoktatásban mire használod? Füzetbe nem jobb jegyzetelni?

2011. ápr. 30. 09:02
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem ebbe jegyzetekek :)

Viszont nalunk fellovik az orai anyagokat sok targybol, meg jegyzokonyveket kell csinalnom excelben, es sokkal jobb h ezt tudom magammal vinni konyvtarba is tanulni, jah es most eloadast keszitek rajta es ballagas miatt pont videken vagyunk szal tok jo h itt van velem es nem pcm van.

Meg vannak nagsobb tananyagok amiket nem tudnam e-mailben/fajlmegoszton elkuldeni aztan ahelyett h varom h hozzam is eljusson a pendrive fogom beviszem a gepem es egy szunetben rateszem azt kesz.

2011. ápr. 30. 09:14
 16/16 A kérdező kommentje:
zsír!!!
2011. ápr. 30. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!