Ha lenne 130 ezer forintotok, amit ballagásra kaptatok mire költenétek, ami hasznos?
20/L vagyok.
Anno en is pont 130-at kaptam xD meg egy laptopot.
Ha nincs laptopod vegyel vmi konnyen hurcigalhatot, jol jon majd felsooktatasban!
Ha van akkor tedd felre, nem kell feltetlenul elkolteni.
En anno kolcsonadtam anyamnak, aztan korabbrol is volt meg penzem, meg utana is szereztem meg, vegul abbol mentem Franciaorszagba snowboardozni, meg teljes felszerelest vettem: snowboard, kotes, cipo, gatya, profi dzseki, alaoltok, kesztyu, sapka stb.
zsír!!! én tavaly nyertem egy halom pénzt és vettem laptopot.. :D
Am felsőoktatásban mire használod? Füzetbe nem jobb jegyzetelni?
Nem ebbe jegyzetekek :)
Viszont nalunk fellovik az orai anyagokat sok targybol, meg jegyzokonyveket kell csinalnom excelben, es sokkal jobb h ezt tudom magammal vinni konyvtarba is tanulni, jah es most eloadast keszitek rajta es ballagas miatt pont videken vagyunk szal tok jo h itt van velem es nem pcm van.
Meg vannak nagsobb tananyagok amiket nem tudnam e-mailben/fajlmegoszton elkuldeni aztan ahelyett h varom h hozzam is eljusson a pendrive fogom beviszem a gepem es egy szunetben rateszem azt kesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!