Ha lenne fölös sok ezer forintotok akkor mire költenétek? 1, laptop 2, cipők, ruhák.
Figyelt kérdés
2010. dec. 24. 20:23
1/7 anonim válasza:
Ha csak ebből a kettőből lehet választani, akkor cipő/ruha. Laptopom már van. Ha neked még nincs géped,s szükséged van rá, akkor persze arra.
De elteheted a pénzt, gyűjthetsz másra is: utazás, új hobby (ejtőernyő, korongozás, festészet, hangszertanulás, nyelvtanfolyam stb), saját lakás, lakásfelújítás.
2/7 anonim válasza:
mivel laptopom van, így ruhára költeném,mondjuk egy fehér csizmának meg egy fehér szövetkabátnak örülnék.. ha csak a kettőből lehet választani :D
ha más is lehet, akkor vennék egy Yamaha YZF R1-et :D
4/7 anonim válasza:
Ha nem lenne laptopom es mind ruhara, mind laptopra szuksegem lenne, akkor laptopot vennek inkabb, de annak is csak akkor lenne ertelme szamomra, ha egyben internetet is meg tudnek hozza engedni magamnak.
5/7 anonim válasza:
Ha a kettőből választhatok, akkor ruha, cipő, mert én valahogy egyáltalán nem vágyom laptopra... Máshol úgysem gépezek, itthon meg nem mindegy, hogy laptop vagy számítógép?:-)
Ha mást is lehet választani, akkor a fogaimat tetetném rendbe.
6/7 anonim válasza:
Szia.Én ruhára és cipőre költeném.Nincs Laptopom de nekem jó a számítógép is!Imádok vásárolni.Na helló!
7/7 anonim válasza:
Ruha/cipő végtelen mennyiségben:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!