Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lesz a Vampire Knight című...

Takashi Kimiko kérdése:

Lesz a Vampire Knight című animének 3. évada? Ha igen mikor? :D

Figyelt kérdés
2011. ápr. 26. 21:44
1 2 3 4 5 6
 41/60 Patry válasza:
Itt egy kép az új szereplőről (Kasumi-chan) [link]
2012. jún. 3. 15:44
 42/60 anonim ***** válasza:
Ez deviantart... Azaz fanart. A mangából másolta, és kiszínezte. (SPOILER: Amúgy ez Yuuki és Kaname lánya a leírás szerint. :D)
2012. jún. 5. 20:24
 43/60 anonim válasza:
Igen lesz és júniusban fog majd felkerülni internetre. Azt már nem tudom hol de fel fog feliratosan.
2012. jún. 6. 15:51
 44/60 anonim ***** válasza:

Én is azt hittem hogy fanart, de akkor miért van egy Tvtokyo jelzés a sarkában?

Amúgy az animén túli manga folytatás melyik kötettől kezdődik, mert nem rég jelent meg magyarul az 5.kötet és az még eléggé benne van az animés történetben.

Angolul és gépen nem az igazi mangát olvasni sztem.

Ha valaki megtudna valamit a 3.évad megjelenésről lécci írjon! :D

2012. aug. 8. 12:50
 45/60 lacoka12 válasza:
lesz folytatás vagy nem ha lesz mikor köszi
2012. okt. 10. 17:29
 46/60 Kira13* válasza:

Szia!

Én a német barátnőmtől úgy halottam náluk jövő nyáron jelenik meg a 3.évad animében! Gondolom nálunk is akörül majd!

2012. okt. 20. 22:06
 47/60 anonim válasza:
41%
En nagyon szerettem ezt az animet de soha tobe nem akarom latni Zeronak szurkoltam elejetol kezdve es utaltam kanamet de a vegere Kanamet is megszerettem es rajottem h Yuki 1 rohadek liba bar kinyirtak volna
2013. febr. 17. 16:15
 48/60 anonim válasza:

nem akarok senki megbántani de már 2013 februárja van és még nem jött ki semmi ha igen akkor bocsi rosszak a forársaim de én is szeretném ha lenni 3.évad

ha van akkor vki-t megkérnék hogy linkelje :DDD

2013. febr. 23. 14:32
 49/60 anonim válasza:
Én azt olvastam valahol, hogy 2013 augusztusában kezdik majd el. Én örülnék ha lenne 3.évad, de az biztos, hogy Yuuki nem Zerot fogja választani, hisz a mangában is kitöröli Zero emlékeit vele kapcsolatban.... Én azért szorítok, hogy igaz legyen a hír miszerint idén elkezdik és ha kicsi is az esély rá, de remélem Yuuki Zero választja majd :)
2013. ápr. 27. 01:27
 50/60 anonim ***** válasza:
Az utolsó fejezeteknél járunk, és most feküdt le Yuuki Kanaméval... szóval szerintem már kicsit lehetetlen a Yuuki/Zero kapcsolat. :/
2013. ápr. 28. 17:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!