Takashi Kimiko kérdése:
Lesz a Vampire Knight című animének 3. évada? Ha igen mikor? :D
Figyelt kérdés
2011. ápr. 26. 21:44
11/60 A kérdező kommentje:
wááá!!! csodálatos vagy!!!*-*
2011. máj. 19. 14:53
12/60 anonim válasza:
jajj tényleg valaki mondja meg hogy lesz a vampire knight-ből 3. évad?nagyon fontos ennek még nem lehet vége folytatni kell!:D
13/60 anonim válasza:
Hát én nagyon remélem, hogy lesz. Személy szerint Zero-nak szurkolok, és egyszerűen nem tudom elfogadni, hogy így van vége a dolgoknak. Yuki és Zero az animében tudtommal nem is csókolóztak soha, és ezt egyszer igazán berakhatnák a sorozatba.
Reményeim szerint lesz 3. évad valamikor, és mivel a 2. évadban Kaname járt jól, ebben az évadban jöjjön össze Yuki Zeroval!:)
14/60 anonim válasza:
Úgysem lesz...akik meg most szeretik azok is csak azért mert megy az Animax-en azzal a szörnyű szinkronnal. Meg már nem is tudnának sok ujjat belevinni ebbe az animébe...
15/60 anonim válasza:
Utolsóóó, mélységesen egyetértek. T.T
16/60 anonim válasza:
Akkor örülök hogy egyet értesz :D
Nekem mondjuk a manga szerinti folytatás nem is jön be, viszont ha valaki kíváncsi a folytatására ott megtudja hogyan is alakulnak a dolgok :)
17/60 Animefan25 válasza:
am a képen a mangából van egy képkocka kiszínezve és igen énis hallottam róla hogy márciusban jött volna ki csak a katasztrófák milyatt elmaradt szal :/ ja' és ui: Zero egy fa*z remélem erre Yuki is rájön meg aztis hogy a 3. évadba nemlessz ennyi nyáladzás
18/60 anonim válasza:
Ha elolvastad volna amit eddig írtunk tudnád hogy nem lesz 3. évad :) Másfelől meg én kedvelem Zero-t ahogy Yuuki is hiszen elmondja Kanamenak a mangában hogy Zerot is szereti :)
19/60 anonim válasza:
Én is nagyon szertem VK remélem lesz folytatás.Én láttam róla egy gagyi trailert :S . De ezt csak egy gyerek csinálta XD.De ha nem lesz akkor megyek japánba és én fogom megcsinálni 3. évadot.XD És ha lessz akkor remélem hogy Yuki Zerot fogja választani.
20/60 anonim válasza:
Remélem hogy lesz harmadik évad mert elég silány befejezés lenne. Csak bizakodni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!