Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lesz a Vampire Knight című...

Takashi Kimiko kérdése:

Lesz a Vampire Knight című animének 3. évada? Ha igen mikor? :D

Figyelt kérdés
2011. ápr. 26. 21:44
1 2 3 4 5 6
 11/60 A kérdező kommentje:
wááá!!! csodálatos vagy!!!*-*
2011. máj. 19. 14:53
 12/60 anonim válasza:
jajj tényleg valaki mondja meg hogy lesz a vampire knight-ből 3. évad?nagyon fontos ennek még nem lehet vége folytatni kell!:D
2011. jún. 29. 13:49
 13/60 anonim válasza:
100%

Hát én nagyon remélem, hogy lesz. Személy szerint Zero-nak szurkolok, és egyszerűen nem tudom elfogadni, hogy így van vége a dolgoknak. Yuki és Zero az animében tudtommal nem is csókolóztak soha, és ezt egyszer igazán berakhatnák a sorozatba.

Reményeim szerint lesz 3. évad valamikor, és mivel a 2. évadban Kaname járt jól, ebben az évadban jöjjön össze Yuki Zeroval!:)

2011. júl. 1. 12:31
 14/60 anonim ***** válasza:
13%
Úgysem lesz...akik meg most szeretik azok is csak azért mert megy az Animax-en azzal a szörnyű szinkronnal. Meg már nem is tudnának sok ujjat belevinni ebbe az animébe...
2011. júl. 4. 22:29
 15/60 anonim ***** válasza:
44%
Utolsóóó, mélységesen egyetértek. T.T
2011. júl. 5. 02:16
 16/60 anonim ***** válasza:

Akkor örülök hogy egyet értesz :D

Nekem mondjuk a manga szerinti folytatás nem is jön be, viszont ha valaki kíváncsi a folytatására ott megtudja hogyan is alakulnak a dolgok :)

2011. júl. 9. 00:04
 17/60 Animefan25 válasza:
0%
am a képen a mangából van egy képkocka kiszínezve és igen énis hallottam róla hogy márciusban jött volna ki csak a katasztrófák milyatt elmaradt szal :/ ja' és ui: Zero egy fa*z remélem erre Yuki is rájön meg aztis hogy a 3. évadba nemlessz ennyi nyáladzás
2011. júl. 9. 14:38
 18/60 anonim ***** válasza:
Ha elolvastad volna amit eddig írtunk tudnád hogy nem lesz 3. évad :) Másfelől meg én kedvelem Zero-t ahogy Yuuki is hiszen elmondja Kanamenak a mangában hogy Zerot is szereti :)
2011. júl. 9. 16:24
 19/60 anonim válasza:
100%
Én is nagyon szertem VK remélem lesz folytatás.Én láttam róla egy gagyi trailert :S . De ezt csak egy gyerek csinálta XD.De ha nem lesz akkor megyek japánba és én fogom megcsinálni 3. évadot.XD És ha lessz akkor remélem hogy Yuki Zerot fogja választani.
2011. júl. 10. 00:59
 20/60 anonim ***** válasza:
Remélem hogy lesz harmadik évad mert elég silány befejezés lenne. Csak bizakodni lehet.
2011. júl. 10. 18:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!