Annyira egyetértek veled! Minek belegázolni mások érzéseibe hogy: "ÚGYSEM LESZ T.T" meg ilyenek ha valaki tényleg szereti és még nem érzi bedejezettnek az nyugodtan sőt én is reménykedem benne hogy előbb vagy utóbb lesz animébe folytatás épp úgy mint a Hellsingbe vagy a Rosalio to vampire-ba....
-Én azért szeretném nagyon hogy legyen folytatás mert nem tudom kit fog választani Yuki személy szerint én Zerot választanám de izlések és pofonok ezért nem kell másokat sétegetni -.-
Jah és én csak elmondtam a véleményem nem besértődni...
2012. febr. 5. 16:36
32/60 anonim válasza:
Én olyat láttam hogy 2012 július 5 de most elbizonytalanítottatok.
2012. febr. 9. 21:13
33/60 Szandus-baba válasza:
Én is hallottam h 2012. június 5-én lesz a 3.évad mivel először azt mondták h Márciusban lesz de a katasztrófa ami történt Japánban az miatt elhalasztották.Bizakodom benne h lesz a 3.évad!!!!!
2012. febr. 29. 16:47
34/60 anonim válasza:
Rákerestem, és az angol wikin írják, hogy 2012 július és december között várható a 3. évad.
vki nem tudna nekem olyan oldalt mondani ahol elolvashatnám mangában(lehetőleg magyarul de ha nem az azsem gond)
köszi:D
2012. márc. 5. 18:56
37/60 anonim válasza:
Gyerekek nem lesz 3. évad én legalábbis nem tudok róla... Am az a kár, hogy a 2. évad utolsó részéből kihagyták Zero és Yuuki csókját, rádásul Zero kezdeménezett... kár hog ki hagyták... A mangában benne van a csók...
2012. ápr. 26. 19:53
38/60 anonim válasza:
Figyuzzatok. Nem tudom, hogy lesz-e de már a mangában már kiadták magyarul a 4. kötetig. Ha, jól számolom, a 6. még megvan animében, de a 7. már nem. Szóval, akit érdekel, jó eséllyel még idén meg tudja, mi lett velük az anime után. ^^ ( sajna még nem rendelhetem meg a 4. kötetet q_q A nagyimnak ki kell fizetnie apa műfogát. 1 db 120.000 forint ._. )
2012. ápr. 26. 20:10
39/60 anonim válasza:
Eddig cononként jöttek a kötetek, szóval ha ez így is marad, a nyári conon már kapható lesz az 5. kötet. A mostanin nem voltam, szóval nyáron veszem meg majd a 4.-et és az 5.-et (az első 3 megvan. :P) A 3. évadról meg annyit, hogy a wikin is módosítva lett az infó: nem terveznek 3. évadot - egyelőre - és ez jelenleg 100%.
Hát gyerekek ez nem tomm h igaz-e vagy sem de szerintem lessz 3.évad hizsen ''Matsuri Hino'' ezt irta a blogjába és miélőtt vki azt szándékozná mondani h:''Az úgyse Matsuri Hino BLOGJA'' ki kell h ábránditsam....jah és a reménykedést nem büntetik szvall ennyi... Ja és boccs mindenkitől akit megsértettem volna :P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!