Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lesz a Vampire Knight című...

Takashi Kimiko kérdése:

Lesz a Vampire Knight című animének 3. évada? Ha igen mikor? :D

Figyelt kérdés
2011. ápr. 26. 21:44
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
Mondom hogy nem lesz. Már csak a mangát lehet olvasni és abban ott a folytatás is.
2011. júl. 12. 00:28
 22/60 yukikuran. válasza:
Melyik fejezetben mondja Yuki Kanaménak, hogy szereti Zerot is?:OO A választ előre is köszíí^^. Am én is úgy hallottam, hogy lesz 3.évad ^^ 2012 tavaszán.:P
2011. júl. 25. 20:07
 23/60 anonim válasza:
75%

Utálom az olyan savanyú emberkéket akik azt mondják "úgysem lesz. vége van." na és? reménykedni csak lehet nem?

egyébként meg attól még hogy te kinek drukkolsz a másik nem f*sz jó? kinek ez tetszik, kinek az. nem vagyunk ugyanolyanok...

erről a "márciusban lett volna de a katasztrófák miatt elmaradt" dologról meg az a véleményem hogy valamelyik nagyszájú XY kitalálta valamikor a katasztrófák után és elindított valami hülye pletykát mikor valószínűleg annyit se tudott a folytatásról mint a kutyám csak ez egy beetethető indok volt mert valódinak tűnik, dehát csak jelezték volna előre hogy lesz valami még a katasztrófa előtt ha igaz lett volna ez a pletyi mégis utána terjedt el... ez a véleményem. ˇ.ˇ

De ez amúgy is tipikus sokszor kitalálnak ilyeneket valami okostojások mikor az égegyadta világon semmi valóságalapja sincs a dolognak de a rajongók közt mégis elterjed mertugye ők is szertnének folytatást...

Meg rengeteg kép meg trailer is kering a neten de amit én eddig láttam az mind fanmade... egy rendes trailerbe az új szériából tesznek részleteket de mindenhol olyanok vannak amikben csak az előző két szériából vannak részletek... szóval én majd akkor hiszem el hogy tényleg lesz harmadik évad ha hivatalos forrásból látom de eddig csak pletykák keringenek... na mindegy a remény hal meg utoljára mint mondják és így is van (kivéve persze azoknál a lehangoló uborkapofáknál természetesen)... X)

2011. júl. 26. 23:31
 24/60 anonim válasza:

lesz 3.évad a youtubon találtam 1 videót.

http://www.youtube.com/watch?v=aycHTi-FrIk&feature=related

és szerintem ez is nagyon izgalmas lesz mégtöbb izgalom.

2011. júl. 29. 22:08
 25/60 yukikuran. válasza:

Ez sajnos csak egy fanmade.:/

Ha lesz is 3évad, akkor szerintem csak akkor, ha befejezik a mangát, vagy 1-2év múlva..

2011. júl. 30. 08:41
 26/60 Minto válasza:
Bem lesz..Csak mangában folytódik tovább
2011. aug. 10. 14:15
 27/60 anonim válasza:
100%
Reménykedjünk a folytatásban!! Hajrá Kaname és Yuuki!!! <3
2011. szept. 17. 09:43
 28/60 anonim ***** válasza:

A manga folytatódik, és mint tudjuk, az olyan animék amiket párhuzamosan készítenek a magával, mint például a Hellsing /anime/ a vége ellesz csépelve mintha egy Ova lenne más befejezéssel.

És csak mondanám a nagy Zero rajongoknak, Yuuki még a 2.évadban Kanamét választotta ^^

Valamint lehet kettő, három vagy több száz embert is szeretni, de csak jelezném Yuuki kijelentette kibe szerelmes, aki ugyebár nem más mint Kaname.

De azért reménykedni lehet...

Ha lesz is folytatása az animének, az vagy csak ova /esetleg movie/ vagy pár év múlva lesz.

2011. dec. 8. 15:01
 29/60 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom...gyerekek senkit sem akarok megsérteni,de én olvasom a mangát és már réges régen láttam mindkét évadot,mielőtt elsz@rták az animaxos szinkronnal...AKKOR TISZTÁZZUK A DOLGOKAT:

1.Yuuki és Zero a animében nem csókolóznak,csak a mangában,de a lényeg ugyanaz,Zero kifejezte a szerelmét Yuuki iránt.(és aki azt mondta,hogy valaki rajzolta elég naív lehet,mert nem igen tudják leutánozni Hino Matsuri stílusát,főleg nem ennyire jól...gondolkozz már :D)

2.Sajnálom,hogy a Zero fanoknak(például) unalmas vagy unszimpatikus a manga folytatása,de ha olvasnátok akkor miután Kaname eltűnik Zero és Yuuki újra közel kerülnbek egymáshoz,annak ellenére,hogy Yuuki még mindig Kanamet szereti jobban(és szerintem őt is fogja)

3.Én úgy hallottam,méghozzá egy Hino Matsuri interjúból,hogy nem lesz 3 évad,a közel jövőben biztosan nem.De ez logikus is,mivel a nagy animék folytatása álltalában a manga befejeződésekor szokott elkezdődni,mint például az Inuyasha esetében is...

4.Ez csak egy saját vélemény:szerintem semmi jogotok elvenni másoktól a reményt,hogy nem lesz,ráadásul elég gyerekes dolog oylat kijelenteni amiről nem tudod biztosan,hogy igaz...MERT NEM TUDHATJÁTOK,HOGY LESZ-E VAGY SEM,MAJD AZT HINO ÉS A SORS ELDÖNTI.

Bocsánat ha valakit emgbántottam én nagyon szeretem ezt az animét és tényleg nagyon szeretném ha végre lenne folytatása!Addig is érjük be a mangával.:)Ha van rá kereslet én lefordíthatom nektek,ha valakit érdekelne kislany103@citromail.hu

2011. dec. 29. 19:17
 30/60 anonim ***** válasza:
Fordítsd le! q.q nem tudok angolul q.q
2012. jan. 17. 18:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!