Szoktatok énekelni a fürdőszobában? Ha igen, mit? Nem ciki?
Figyelt kérdés
nekem igazság szerint fel sem tűnt addig,hogy hangosan énekelek,míg egyszer a kedves szomszédom megkért,ha lehet halkabban,mert aludnának.ciki volt.én mindig szerelmes dalokat éneklek.2009. márc. 4. 23:45
31/33 anonim válasza:
Huh hát én is adtam választ (felszólt a szomszéd...) és hát én szoktam hallani ahogy az öregbácsi alattunk hány meg krahácsol, szóval azért is éneklek azóta is, ha mégegyszer felszól, szólok neki, hogy az okádása sem kevésbé visszataszító és zavaró. XD
32/33 anonim válasza:
jaj, ilyen okádós meg krékogós nálunk is van, akkor már télleg inkább az éneklés! :)
33/33 anonim válasza:
Képzeld, tegnap dráma tagozatra mentem felvételizni és énekelni kellett...Utána megkérdezték h éneklek-e az iskolakórusban...Mondtam hogy csak tavaly énekeltem..Utána megkérdezték h szoktam e OTTHON a FÜRDŐSZOBÁBAN énekelni.XD Persze rögtön elvörösödtem..De elmondtam hogy igen...x) Szerintem nincs ezzel SEMMI probléma, a zene felszabadít...;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!