Szoktatok énekelni a fürdőszobában? Ha igen, mit? Nem ciki?
Én bárhol énekelek, meg is halnék énekelés nélkül, de a legjobb hely ami nem templom és nem lépcsőház, az a fürdőszoba, mert szerintem ott a legjobb a lakásban az akusztika.
Általában christina aguilerát, vagy mariah carey-t, vagy whitney houstont, vagy ami éppen eszembe jut.
Amúgy van egy felvételem, ha van kedved hallgasd és nézd meg: http://www.youtube.com/watch?v=mb5YQn4OJyw
Szia!
Én ha egyedul vagyok mindig éneklek.
Legtobbszor Roy Orbison-tól a California Blue-t vagy a Pretty Woman-t :)
Princess
:DDDD
Hejde a jegenyefááááááán féééészket rak aaaaaaa gaúlya :)
De én inkább a budiban :)
Ezen kívül egyéb népdalokat, néha HEy Joe, kezedben a fegyverrel, mondd hovaméééééész.....
Szomszédok biztos örülnek neki, aki ugyanakkor van budin mint én, és áthúz a hang a szellőzőn (panel lakás) :)
hihi
AMúgy sokszor szoktam énekelgetni, mikor-mi jut eszembe.
;-D
ki tudja épp kinek könnyíted meg a szükséges dolgait.....
Jéééé. Most jöttem rá, hogy régebben szinte mindig, mostanában meg soha nem éneklek fürdés közben. Ja igen, tudom már, miért nem. 13 éve egy panellakásban élek és a fürdőszobában sok mindent hallottam már a szellőzőn keresztül lentről és fentről, a szomszédaimtól. Úgyhogy egy fürdőszobai éneklés itt felérne egy kisebb nyilvános szerepléssel :( Kár, mert szerettem énekelni, más alkalmam pedig nemigen volt rá. Énekkarba kellett volna járnom...
Ó, hogy hová nem lyukaduk ki egy ártatlan kérdés megválaszolása kapcsán.
10:37-es :)
Ne tartsd vissza magad, énekelj nyugodtan...
bár nemtom miket hallottál, de az éneklés még mindig jobb.
Üdv: a budinéneklős Hey Joe :)
hehe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!