Szoktatok énekelni a fürdőszobában? Ha igen, mit? Nem ciki?
Figyelt kérdés
nekem igazság szerint fel sem tűnt addig,hogy hangosan énekelek,míg egyszer a kedves szomszédom megkért,ha lehet halkabban,mert aludnának.ciki volt.én mindig szerelmes dalokat éneklek.2009. márc. 4. 23:45
11/33 anonim válasza:
Én mindig énekelek, de még a szobába is, a szomszédok, és anyuék is mind ezt hallgatják..annyira jó lehet nekik :D Hogy mit szoktam? Az elég változatos, mindig mást találok, van amikor csak magamtól elkezdek valamit dudolni, amire azt sem tudom micsoda de jó :D
12/33 A kérdező kommentje:
akkor nem vagyok egyedül.köszi a válaszokat.dalra fel!
2009. márc. 5. 10:31
13/33 anonim válasza:
Nagyon aranyos kerdes! En micimackot szoktam enekelni:)nagyon vidam es jo kedvem lesz tole! nem ciki az enekles nagyon jo dolog! szep napot
14/33 anonim válasza:
ja néha szoktam:)))
mit?hát amit szeretek Hooligans,Hsm,Myley,Tcs...
vagy ezt: http://www.youtube.com/watch?v=M20ArXD18JA
amúgy nem ciki,mért enne az?:)
16/33 anonim válasza:
Én is énekelek a fürdőszobában, néha gépezés közben is.. Mikor mit, hangulatomtól függ :D Általában Hilary Duff pár számát vagy a Paula és Paulina zenéjét :D
De van, mikor magamban beszélek :D ( Persze ha nem látnak :P :D )
17/33 anonim válasza:
Én inkább csak egyféle (hangmagasságú) hangot adok ki, ami berezgeti az egész fürdőszobát. Én ezzel szoktam szórakozni
18/33 anonim válasza:
:D Mindig :D éppen azt,ami eszembe jut :)
19/33 anonim válasza:
Éneklek én mindenhol. :D Mindenfélét. Kaptam már érte hideget meleget. XD Amikor a szomszéd felszólt (panel) hogy hagyjam abba a dalolászást az gáz volt. XD De amikor a tesóm haverja benyögte hogy igenjó hangom van na az jó érzés. :P
20/33 anonim válasza:
fürdőszobában szinte soha, rossz az akusztika, de amúgy saját szobámban szoktam
és mindenfélét, van amikor csak hasamra ütök és énekelek valamit, amit akkor találok ki.
de kedvenc a wheatus - teenage dirtbag
nem ciki :)
(16/F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!