Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egyes válaszolók miért olyan...

Egyes válaszolók miért olyan tapintatlanok, tolakodóak, kíváncsiak? Miért nem veszik észre magukat, hogy vannak dolgok amikhez az ég világon semmi közük?

Figyelt kérdés

Egyszerűen felmegy a pumpa, ha meglátok egy olyan választ, ami nem helyénvaló. Például, ha valaki ilyet kérdez: "Hogyan mondjam el a szeretteimnek, hogy halálos beteg vagyok? Vagy az előző kérdés: Párom elhunyt és valami szép idézetet szeretnék a koszorú szalagjára íratni. Ötletek?"

Erre kapásból 10-en megkérdezik, hogy mi a betegséged, biztos nincs rá gyógymód, hogy halt meg, hány éves volt, anélkül hogy válaszra is méltatnák. Ha a kérdező meg szerette volna osztani, akkor leírta volna a történetet. Vagy ha lenne gyógymód, akkor az orvosok már mondták volna.

Hihetetlen egyeseknek milyen nehéz a felfogása.

2011. ápr. 13. 15:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

És neked mi közöd hozzá, hogy más miért érdeklődik???

Mellesleg semmi kivetnivalót nem találok abban, hogy valaki azt írja: "részvétem, ha nem veszed tolakodásnak! miben hunyt el?"

A kérdező vagy válaszol vagy nem. Az már az ő döntése.

Lehet épp jól fog neki esni, hogy valaki megkérdezi és ezzel úgy érzi törődnek vele (akkor is ha itt idegenek válaszolnak). Nem tudhatod.

Bennem akkor megy fel a pumpa, ha valaki képes olyan olyan dolgok miatt pattogni, amihez semmi köze.

2011. ápr. 13. 15:38
 12/15 A kérdező kommentje:

Természetesen nem a részvét nyilvánításra gondoltam. Az természetes megnyilvánulás.

Nekem nagyon fájna, ha ilyen dolgokkal faggatnának, ha ilyen helyzetben lennék. Bár nyilván én nem írnék ki ilyen jellegű kérdést sem. Én inkább magamba fordulnék, mint világgá kürtölném. Bár azt mondják segít.

2011. ápr. 13. 15:45
 13/15 A kérdező kommentje:
Érdeklődni, törődni, segíteni?! Na ne röhögtessetek már, ilyen szavakkal nem illik dobálózni. Ilyen jellegű kíváncsiság mögött kevés esetben van jó szándék. Amikor velem egy szörnyű tragédia történik, és ilyen fájdalom ér, mit tudnak nekem idegenek segíteni, amikor a családom se képes rá?!
2011. ápr. 13. 16:01
 14/15 anonim ***** válasza:

"amit máshol nem mertél, itt megkérdezheted"

Nem is értem, miért csodálkozol. A fórumokban is alapjáraton ismeretlen a valódi személy, itt meg a legtöbben még a nikket se jelenítik meg. A kérdések hiteléhez lehetnek fenntartások :) 4 szemközt ezek a dolgok jóval rázósabbak.

Biztos, hogy jópár kérdező kamuzik, talán a reakciókat szeretné látni, vagy valami mesterséges részvétet kapni, mittudomén :)

2011. ápr. 14. 01:58
 15/15 anonim ***** válasza:
"biztos nincs rá gyógymód, hogy halt meg, hány éves volt," ez szerintem annyira nem durva válasz. csak kíváncsiak amire nem kell válaszolni ha nem szeretnél..szerintem ennél sokkal bukóbbakat is írnak egyes válaszolók amiket poénnak szánnak de akkor is másnak rosszul esik..
2011. ápr. 30. 11:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!