Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Második munkahelyemen vagyok...

Második munkahelyemen vagyok ausztriában és felakarok mondani, hogy tegyem meg?

Figyelt kérdés
Előzőleg is egy szállodában dolgoztam mint reggeliztető ami sokkal jobb volt az embereket is ,jobban szerettem a körülmények is sokkal jobbak voltak. Áthelyeztek ide mert nem volt ember helyileg Tirol de nagyon nem tetszik nem érzem jól magam a munkás szálló is egy putri konkrétan még fűtés sincs jéghideg van a szobába. Pár napja vagyok itt érzem hogy ez nekem nem fog menni itt, ilyen körülmények között egyszerűen csak el akarok menni. Gondoltam a decemberi hónapot kibírom de januárba hazamegyek vagy bepróbálkozok az ezelőtti munkahelyemen. Igaz hogy itt jobb a fizetés kb. 300- 400 €-val de nekem nem éri meg ez a plusz pénz. Konfliktust se akarok mert az emberek úgy ahogy kedvesek voltak. Remélem valamelyikőtök tud tanácsot adni mert nagyon el vagyok keseredve.

ma 16:10
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!